To je to što me zanima!

Nogometašica ostala bez kluba pa promijenila zanimanje: Ima profil na stranici za odrasle...

Madeleine je shvatila kako zarada u ženskom nogometu nije baš nešto primamljiva pa je svoj atraktivni izgled i poveći broj pratitelja na Instagramu odlučila iskoristiti za nešto veće...
Vidi originalni članak

Madelene Wright (22) je atraktivna engleska nogometašica koja se odlučila na zaokret u svojoj karijeri. Engleski klub Charlton ju je nedavno otpustio, a kada je vidjela da joj u nogometu baš ne cvjetaju ruže, Madeleine je odlučila na kratko promijeniti zanimanje.

Dok je u potrazi za novim klubom, Engleskinja je odlučila zaraditi nešto sa strane pa je otvorila profil na stranici za odrasle OnlyFans gdje će objavljivati golišave slike i videa. Pristup njezinom profilu košta 33 dolara mjesečno.

Madeleine je shvatila kako zarada u ženskom nogometu nije baš nešto primamljiva pa je svoj atraktivni izgled i poveći broj pratitelja na Instagramu odlučila iskoristiti za nešto veće. Na Instagramu ju prati više od 160.000 ljudi, a vjerujemo kako će ta brojka narasti.

U posljednje vrijeme je stranica OnlyFans postala sve primamljivija za sportašice iz marginalnih sportova koji ne donose toliku zaradu koliku bi one htjele. Najsvježiji primjer je bivša vozačica trkaćih automobila Renee Gracia koja je tijekom ljeta na ovoj stranici za odrasle 'natukla' tri milijuna kuna.

 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • lajh1985 08.01.2021.

    sto ne napisu da je ostala bez kluba jel joj je klub dao pedalu zbog toga sto su je uhvatili kako je pila sampanjac dok je vozila

  • trpaj_sirotinju 08.01.2021.

    suosjećam sa svim potlačenim ženama u današnje vrijeme,stvarno im nije lako

  • 08.01.2021.

    tako je.nema u sportu slave niti kruha.u pornografiji uvijek :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare