To je to što me zanima!

Nogometašice Osijeka ponovo prvakinje bez poraza! Zabijale su čak 6,8 golova po utakmici

Osječankama je za osvajanje titule prvaka i nastup u Ligi prvakinja bio dovoljan rezultat 0-0, dok je Splitu trebala pobjeda ili remi s više od četiri gola
Vidi originalni članak

U završnom kolu domaćeg prvenstva, nogometašice Splita remizirale su kod Osijeka što im nije bilo dovoljno za osvajnje duple krune. 

POGLEDAJTE VIDEO: Nogometašice

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Splitu je trebala pobjeda ili remi s više od četiri gola, ali utakmica je završila 0-0 što je Osječankama bilo dovoljno za novu titulu prvaka i nastup u Ligi prvakinja. 

Proteklih tjedana odigrale nogometašice su odigrale dva tijesna dvoboja, ali Osijek je sveukupno u gostima zabio više golova (4-2). U završnom obračunu sudac je pokazao čak devet žutih kartona.

Split je u dva navrata ima dvije odlične šanse. U 49. minuti nakon kornera Bukač, lopta se odbila do Pezelj koja je s 20 metara pogodila prečku, a na odbijancu je Bošnjak glavom pogodila stativu, dok je u 65. domaća golmanica Belaj obranila udarac Khimych u situaciji jedan na jedan. 

Od ukupno 20 ligaških utakmica, Osječanke i Splićanke nisu doživjele poraz te su nijanse odlučivale u njihovoj nikad izjednačenijoj sezoni. Osječanke su zabile 136 golova u prvenstvu, što je 6,8 po utakmici! Primile su 11.

Prije nekoliko dana ranije u finalu Kupa u Krapini, Split je slavio nakon lutrije penala dok su Osječanke nakon remija uzele titulu prvaka. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • GravceTavce 07.06.2021.

    Bravo cure! :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare