To je to što me zanima!

Nogometašu zbog komentara na Twitteru tri utakmice kazne

Zbog komentara na Twitteru igrač Glentorana Leon Knight je suspendiran na tri utakmice. Iako nije jasno zbog kakvih komentara, već je imao problema zbog toga
Vidi originalni članak

Nogometaš irskog Glentorana Leon Knight zaradio je bizarnu kaznu irskog nogometnog saveza. Bivši napadač Chelseaja kažnjen je s tri utakmice neigranja zbog komentara koje je objavljivao na svom Twitteru.

Doduše, nije poznato zbog kojih točno komentara je Knight dobio suspenziju, ali poznato je da je zbog svojeg učestalog 'twittanja' imao problema. Jednim pogledom na njegov Twitter profil čini se da se Knight više igra s mišem nego s loptom.

Naime, Knight je zaradio kaznu još kad je igrao Coleraine koju je prenio u Glentoran za koji je potpisao ovog siječnja. Jednu utakmicu je odradio, ostale su mu još dvije, ali s 'twittanjem' ne prestaje.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Say_No_to_Ero 04.02.2012.

    Twitter koriste samo bijednici koji zele slavu i na taj nacin Sreca, svojim glupim komentarima stječu sve manje fanova. Twitter, pošast stoljeća. Američko smeće!

  • user_111301 03.02.2012.

    ima li kazne za one koji prate tuđe profile i samo čekaju da to nekako iskoriste za nešto..kamo ide ovo smeće od svijeta?

  • Asterix 03.02.2012.

    Kod nas su poznati Twitteraši Karlović i Sammir, haha...

Komentiraj...
Vidi sve komentare