To je to što me zanima!

Nogometna fešta u Bjelovaru: Ždralovi pobijedili Zagorec pa finale za Prvu ligu igraju 'doma'

Gol u 23. minuti bio je dovoljan da Mladostaši osiguraju finale koje će igrati na stadionu Bjelovara u nedjelju, 12. lipnja. A s druge strane bit će im nogometaši Vukovara
Vidi originalni članak

Pred tisuću vjernih navijača na stadionu u Bjelovaru, jer još nemaju pravo nastupa na svom novoizgrađenom stadionu, nogometaši Mladosti iz Ždralova minimalno su slavili protiv Zagorca iz Krapine (1-0) za plasman u finale kvalifikacija koje vode u Prvu ligu!

POGLEDAJTE VIDEO: Mladost Ždralovi

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Odnosno, u drugi razred hrvatskog nogometa koji se od sljedeće godine zove - Prva liga. Iako prema kladionicama nisu bili favoriti, domaći su nogometaši poveli golom Žabeca u 23. minuti.

Veliko je veselje tad bilo na tribinama, a još je veće bilo kad je sudac Erceg dosudio kraj. Popadali su po terenu nogometaši iz Krapine, ali više sreće za njih - dogodine. 

No, svoju će sreću potražiti nogometaši iz Ždralova koji u nedjelju, 12. lipnja, od 17 sati i 30 minuta kod kuće dočekuju Vukovar 1991 na stadionu u Bjelovaru. Bit će to finale kvalifikacija za Prvu ligu, a Vukovarci stižu nakon pobjede protiv Hrvaca (0-2) na novo gostovanje i novu nogometnu feštu.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Hakan Šukur 09.06.2022.

    nitko ne piše da su Ždralovi platili 300 000 kn da budu domaćini....glavni sponzor im je Prima....

  • daleko najjaci 08.06.2022.

    Imaju lijepo ime Zdralovi,pa bih volio da oni prodju. Vidim da je neka simpaticna seoska ekipica. Vukovar vjerojatno favorit,razvikaniji klub od njih,a ja sam uvijek za autsajdere.

  • 385viny 08.06.2022.

    Koje pošteno natjecanje Ždralovi dva puta domaćini a Vukovar dva puta mora pobijediti u gostima za viši rang

Komentiraj...
Vidi sve komentare