To je to što me zanima!

'Nogometni Lil Jon' dobio svoju 'desetku' u Milanu?

Navijača Milana euforično su dočekali Ronaldinha po dolasku u njihov grad. Ruku mu je pružio čak i Seedorf, koji će mu navodno prepustiti svoj dres
Vidi originalni članak

Skandiranje, euforija, pa čak i poljupci, dočekali su neobično odjevenog Ronaldinha u Milanu. Nakon što je izašao iz automobila, mašući je pozdravio navijače. Neki su se uspjeli i probiti do igrača kojeg je Milan dobio za 15 milijuna eura. Da je netko prije dvije-tri godine rekao da će se Brazilca moći kupiti za taj iznos, rekli bi mu da je lud. No danas su druga vremena. Kada je Ronaldinho pojeftinio, ali navijači i dalje za njim 'luduju'.
Odjeven u prešarenu majicu, preširoke hlače i s kapom na glavi, podsjetio je na jednu drugu zvijezdu. Ali glazbenu.
- Po dolasku u Milano, Ronaldinho je izgledao kao američka rap zvijezda Lil Jon. S onom dugom kosom i odjećom koju je nosio, doista je izgledao kao rapper - napisao je jedan britanski novinar, koji je Ronaldinha opisuje kao debeljuškastog i dodaje:
- Srećom pa nije došao u Manchester City.
Čovjek ipak prije svega zvuči razočarano. Ipak je svakom engleskom novinaru ipak žao što jedna ovakva zvijezda nije stigla u Premier ligu. A dok Englezi s različitim komentarima prate Ronniejev transfer, u Italiji su već počeli raditi i kipiće Brazilca u dresu Milana. Odobrovoljio se i Clarence Seedorf. Iako je govorio da Ronaldinho ne treba Milanu, talijanski mediji kažu da će mu prepustiti dres s brojem 10, koji je dosad on nosio.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Ja1711 22.07.2008.

    Ne ide mi u glavu da Ronaldinho sada igra u Milanu...Prije 6 miseci je reka da neće nikad otić iz Barcelone a sad govori da mu Barcu ne spominjemo.Milan nema smisla za investiciju.

  • Hrc_dinamo 21.07.2008.

    Jednogdana če ima zabit ključni gol u finalu lige prvaka i onda će tek barcelona shvatit što je učinila...da bar... Tako je bilo i sa maradonom... Drago mi je što je došo u Milan I Jedva čekam da se vrati u staru formu. Ronaldinho i Kaka- what an cobination kak bi rekli englezi... Forza Milan!!

  • Dadolino 20.07.2008.

    šteta novaca...

Komentiraj...
Vidi sve komentare