To je to što me zanima!

Nogometni 'rat': Egipat i Alžir uz 15.000 policajaca

SPREMNI ZA NEREDE Egipat i Alžir u Sudanu igraju 'majstoricu’ za SP. Atmosfera je paklena. Uz stadion će biti smješeteno čak 15.000 policajaca
Vidi originalni članak

Nepravedno smo izgubili. Ali nema veze. Bolja smo momčad. I to ćemo dokazati, rekao je Mohamed Arhab, jedan od 10.000 navijača Alžira koliko ih se danas očekuje u Sudanu na “majstorici”, trećoj utakmici između Alžira i Egipta za prolaz na Svjetsko prvenstvo. Čak 48 letova bit će danas na relaciji između Alžira i Kartuma. Iz pravca Egipta bit će nešto skromnije, “tek” 18 aviona doletjet će s otprilike 2000 navijača.
- Ništa ne želimo prepustiti slučaju. I zato ćemo angažirati čak 15.000 policajaca. Ne želimo scene iz Kaira - rekao je glasnogovornik sudanske policije.
A prije nekoliko dana tukli su se navijači, mlatili novinari, navodno i pojedini političari.  Molotovljevi kokteli letjeli su na egipatske radnike u Alžiru, a u Kairu su se palile alžirske zastave.
Na Al-Merreikhu takvih scena valjda neće biti, zato je i limitiran na tek 35.000 gledatelja.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • boys 18.11.2009.

    zakaj nas uspoređuješ pa nismo mi najgori vidi malo nizozemsku,rusiju,poljsku,južnu ameriku,italiju itd...gori su deset puta od nas

  • navijalo 18.11.2009.

    isuse bože ovi su luđi od nas balkanaca ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare