To je to što me zanima!

Nogometni sudac iz BiH slao neprimjerene SMS-ove djeci!

SKANDAL U BIH Emir Alečković potjeran je s Europskog prvenstva za igrače do 19 godina jer je slao neprimjerene poruke dječacima. Prijavili ga roditelji jednog dječaka
Vidi originalni članak

Emir Alečković glasi za jednog od ponajboljih nogometnih sudaca u susjednoj Bosni i Hercegovini. Tamošnji mediji pišu da je na pomolu veliki skandal. 

Alečkovića su potjerali s Europskog prvenstva za igrače do 19 godina jer je navodno slao poruke seksualnog sadržaja dječacima, piše Sportba.

Alečkovića su prijavili roditelji jednog od dječaka, a prvotna optužba bila je slanje neprimjerenih SMS-ova. Kasnije se doznalo da su poruke bile seksualnog sadržaja.

U nogometnoj kući BiH saveza za četvrtak je najavljen sastanak na kojem će se očitovati o "slučaju Alečković", a oglasit će se i nogometni savez BiH.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • AmelCausevic 24.07.2013.

    A u Zenici par okorijelih kladionicara zatvoreno,cisto sumnjam da vole pedofile,kamoli sudije pedofile! Da zna sta ga ceka ubi bi se korner zastavicom.

  • dica su tvoja uvik uz tebe 24.07.2013.

    u zenicu kada pođem ja...

  • 24.07.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare