To je to što me zanima!

Noka Serdarušić: Rano je za slavlje, Ciudad je sjajan

Trener rukometaša Kiela smiruje euforiju nakon pobjede Kiela u gostima kod Ciudad Reala 29-27 u prvoj finalnoj utakmici Lige prvaka
Vidi originalni članak

Serdarušić je u Kielu još od 1993. godine, te je s tim klubom osvojio čitav niz trofeja. Prošle godine uzeo je trostruku krunu, Ligu prvaka, prvenstvo i kup. Bolje od toga se ne može, a sve može ponoviti i u ovoj sezoni. Zapravo, vrlo je blizu. Kup su već uzeli, svladavši u finalu domaći HSV, u prvenstvu imaju naslov na dlanu s tri boda prednosti pred Flensburgom dva kola prije kraja, a u Ciudad Realu su napravili i veliki korak ka obrani naslova prvaka Europe. Serdarušić je zadovoljan, ne i euforičan:
- Naravno da sam zadovoljan pobjedom. Mogli smo već i u prvom poluvremenu imati puno veće vodstvo, samo da Šterbik nije tako dobro skidao sedmerce i zicere. Naši vratari nisu bili niti blizu u prvom poluvremenu. U nastavku smo igrali vrlo disciplinirano i dobro se branili. Priznajem da smo imali i sreće, jer Ciudad Real nije igrao kao što zna i može. Vidio sam ih u puno boljim izdanjima - izjavio je Mostarac, te podvukao:
- Još je prerano za slavlje, jer znamo koliko Ciudad Real može biti opasan. Ukoliko će se u uzvratnoj utakmici dogoditi obratna situacija u odnosu na prvi susret, znači, naš loš dan i njihovo izdanje u punoj formi, tada će sve izgledati puno drukčije - oprezan je Serdarušić.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare