To je to što me zanima!

Nokautiran golman Boce: Čak je i La Bomboniera utihnula

Golman Boce Augustin Orion krenuo je sa svojih vrata kako bi zaustavio jedan napad protivnika. Uslijedio je kontakt sa suparnikom nakon kojeg je ostao ležati bez svijesti...
Vidi originalni članak

Susret osmine finala Cope Libertadores između argetinske Boce Juniors i paragvajskog Cerro Portensa obilježila je ozljeda golmana Boce Augustina Oriona. On je nakon jednog dvoboja sa protivničkim igračem nepomično ostao ležati na terenu, a inače bučne tribine La Bomboniere su tog trenutka zanijemile. Orion nije izgubio svijest odmah nakon udarca, nego se nakon par sekundi samo srušio na teren na kojeg je odmah potom utrčala i liječnička ekipa.

Iako je ozljeda izgledala dosta ozbiljno, liječnička služba je uspijela osposobiti golmana koji je i nastavio susret. Njegova Boca slavila je na kraju 3-1 i plasirala se u četvrtfinale Cope Libertadores na krilima Carlosa Teveza koji je i zabio prvi gol na susretu.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Davor Sardelic 07.05.2016.

    Dobro odglumljeno

  • zi_zippo 06.05.2016.

    sramota,da ni jedan igrač se nije približio onesviještenom golmanu i pokušao mu pomoći,barem ga okrenuo na bok i oslobodio mu dišne puteve dok liječnička ekipa ne stigne,nitko tako 20 sekundi,neobrazovanog li svijeta,sramota..

Komentiraj...
Vidi sve komentare