To je to što me zanima!

Nole eksplodirao nakon pobjede nad Berrettinijem i vikao prema praznim tribinama: Idemo, bre!

Morali su pričekati tenisači pola sata da bi se ispraznile tribine Philippe Chatriera jer je kretao policijski sat, a gledatelji su pjesmom negodovali zbog odlaska. No, nije to poremetilo Novaka koji je izborio polufinale
Vidi originalni članak

Tako je! Idemo, bre! Šta je, orilo se prema ispražnjenim tribinama Philippe Chatriera kad je Novak Đoković oduzeo prednost servisa Matteu Berrettinija i sa 6-3, 6-2, 6-7, 7-5 ušao u polufinale Roland Garrosa gdje ga čeka Rafael Nadal!

Taj je uzvik samo pokazao koliko je težak protivnik bio Berrettini, ali Talijan mora priznati da je najbolji svjetski tenisač bio bolji u ovome meču. Imao je Berrettini odličnih udaraca, karakterističnih forhenda koji su mnogo puta iznervirali Novaka, ali iz svega se izvukao srpski tenisač. 

Poveo je 2-0, a u trećem je setu Talijan uzeo tie-break, ali nije uspio nastaviti. Đoković kao da se 'restartao', a imao je i priliku jer je u četvrtom setu uslijedila pauza od 30 minuta jer su organizatori morali isprazniti tribine zbog policijskog sata u Francuskoj. Publika je zapjevala iz svojevrsnog protesta, ali ipak su morali napustiti tribine. 

Nakon toga se igralo u egalu, ali je Đoković pritisnuo i iskoristio treću meč loptu. Nakon druge meč lopte je umalo reket završio na tribinama, ali smirio se Đoković, odigrao još dva poena i slavio protiv Talijana te eksplodirao prema praznim tribinama. Sad mu slijedi dan pauze, a onda i veliki polufinalni dvoboj protiv Rafaela Nadala.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • anatom 10.06.2021.

    Novak je gospodin manijak !

  • Medvescak1 10.06.2021.

    On bi se trebao zvati " brekavac "

  • Hey Hay 10.06.2021.

    Novakov sam fan, ali iskreno, ovakvom igrom protiv Rafe nema šanse.

Komentiraj...
Vidi sve komentare