To je to što me zanima!

Nole kao kajakaš: Đoković je oduševio slikom s Jadrana...

Odmor je prošao, pripreme za US Open su polako počele, no Đoković i dalje ne može zaboraviti na sjajan odmor koji je imao u Hrvatskoj. Srpski tenisač objavio je fotografiju sa suprugom Jelenom...
Vidi originalni članak

Srpski tenisač Novak Đoković je prije dva tjedna boravio na Korčuli zajedno sa svojom suprugom Jelenom i odmarao se od naporne sezone. Nole je stigao svega nekoliko dana nakon osvajanja Wimbledona, a na Jadranu je uživao u raznim delicijama, kupanju, moru i pjevanju.

Odmor je prošao, pripreme za US Open su polako počele, no Đoković i dalje ne može zaboraviti na sjajan odmor koji je imao u Hrvatskoj. Srpski tenisač objavio je fotografiju sa suprugom Jelenom iz mora, a pokraj njih se nalazi kajak. I mnogi su se s pravom zapitali, prelazi li Nole u kajakaše? Naravno, riječ je o šali, u tenisu je toliko moćan da će sigurno još dugo vladati teniskim turnirima. 

Đoković je uživao u Hrvatskoj i time radio na promidžbi Lijepe naše, a rekao kako mu je hrvatska obala definitivno najljepša.

- Meni, ali i mnogima je hrvatska obala najljepša na svijetu. Obišao sam dosta zemalja, ali nekako se čovjek tamo najljepše osjeća, to je isti jezik, po meni i ista kultura. To je neki dragulj, biser Jadrana.

- Ja sam se uvijek lijepo osjećao, uvijek su me ljudi na lijep način primali i uvijek sam bio dobrodošao. Vjerojatno ću se vratiti već ovo ljeto - pričao je u svibnju Đoković u razgovoru za IN Magazin.

Nole se tako sprema za US Open i nove izazove, a uspomene iz Hrvatske će sigurno čuvati u lijepom sjećanju. 

Đoković se trenutačno nalazi na treninzima u Mallorci, a tamo mu se pridružio i novi trener Goran Ivanišević koji je službenu premijeru u novoj ulozi imao u prvom tjednu Wimbledona, no zbog obveza na Umagu nije gledao njegovo finale protiv Rogera Federera...

Idi na 24sata

Komentari 40

  • 01.08.2019.

    čovjece uzivaj

  • 01.08.2019.

    Sad u Španjolskoj s Goranom razbija rekete 😎

  • antikomunist70 01.08.2019.

    Trebamo biti zahvalni da nas promovira pa nije on no name‼️Kakvi blesavi komentara od neki frustrirani osoba,Boze ti nedaj🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Komentiraj...
Vidi sve komentare