To je to što me zanima!

Novak Đoković ispao s Roland Garrosa i ostao bez 2. mjesta

Branitelj naslova Novak Đoković ispao je u četvrtfinalu Roland Garrosa. Dominic Thiem ga je posljednji set 'isprašio' 6-0 za svega 23 minute. Ovim porazom Đoković je pao na treće mjesto. A mogao bi i na četvrto...
Vidi originalni članak

Ne tako davno, točnije, 20. svibnja, Novak Đoković i Dominic Thiem igrali su u polufinalu Rima. Glatko, da ne može glađe. Za samo sat vremena Đoković je otpuhao Austrijanca s terena, rezultat 6-1, 6-0. 

- Bio je to loš dan, iscrpljen sam - rekao je tada Thiem.

Opravdano, jer dan ranije izbacio je Rafu Nadala. A da pobijedite Rafu, to znate jako dobro, morate 'poginuti' za svaku lopticu. Tako je Thiem ispucao svu snagu i za polufinale nije ostalo ništa. Točnije, protiv Đokovića je igrao pet puta i svih pet puta izgubio. Da stvar bude gora, u tih pet mečeva uzeo je tek jedan set. No u Roland Garrosu je sve došlo na naplatu. U četvrtfinalu, pred polupraznim tribinama, Thiem je otpuhao Đokovića 7-6, 6-3, 6-0. Da, posljednji set trajao je, vjerovali ili ne, svega 23 minute. Prvi, recimo, sat i 15 minuta. 

Đoković je bio toliko ljutit da je odmah napustio teren.

- Bilo je vjetrovito, ali sjajno sam se kretao, to je bio preduvjet da mogu odigravati ovakve udarce. Teško je doći do polufinala na Grand slam turnirima, igrate protiv najboljih - rekao je Thiem.

U polufinalu ga čeka Rafael Nadal. Uh, bit će to izuzetno zanimljiv meč, Španjolac će na ovom Roland Garrosu prvi put imati protivnika po mjeri. U prvih pet mečeva nije izgubio niti jedan set. Ovim porazom Đoković će pasti na treće mjesto, a vrlo lako bi ga mogao prestići i Stan Wawrinka. Mi vjerujemo da neće. Zašto? Pa da bi prestigao Đokovića, morao bi pobijediti Marina Čilića.... 

Idi na 24sata

Komentari 171

  • Negann 07.06.2017.

    Los dan za hrvate na Roland Garossu!

  • Fedal 07.06.2017.

    Nadal će bit 2. ako osvoji ili Wawrinka kako će to izgledat ako mi može neko reć?

  • 07.06.2017.

    Krokodil Nolo ostao bez zubiju, oderan, onemoćao... Gdje se sakrio Novak?

Komentiraj...
Vidi sve komentare