To je to što me zanima!

Norveška teško do pobjede, golijade Nizozemske i Cipra

Nogometaši Norveške pobijedili su i u trećoj uzastopnoj utakmici u hrvatskoj skupini H. Pobijedili su u Azerbajdžanu 1-0, a jedini gol na utakmici dao je Nordtveit...
Vidi originalni članak

Norveška nastavlja s odličnim nizom u 'hrvatskoj' skupini H. Nakon pobjeda protiv Malte i Bugarske, Norvežani su danas slavili i na gostovanju kod Azerbajdžana 1-0.

Jedini gol na utakmici zabio je Nordtveit u 25. minuti na asistenciju Johansena. Norveška sada ima devet bodova iz četiri utakmice. U prvom kolu izgubili su od Italije kod kuće 0-2. Cijeli izvještaj, statističke podatke i grafike pogledajte na goal.comu.

Nizozemska razbila Latviju

Šest komada vidjeli su navijači u Amsterdam Areni. Domaćin je pobijedio Latviju 6-0 uz dva gola Huntelaara i Robbena te po jedan Van Persieja i Brume. Nizozemci su ponovno djelovali kao momčad koja je oduševljavala na SP-u u Brazilu. Prije utakmice Hiddink je najavio da će dati ostavku ako izgubi, a to je očito bilo dovoljno da razbudi njegove zvijezde. Nizozemska je sada treća s utakmicom više i tri boda manje od Islanda i Češke. Statističke podatke s te utakmice pogledajte na goal.com.

Kvalifikacijske utakmice koje su počele u 18 sati

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 17.11.2014.

    pobjeda Norveške, sad će slijedeće utakmice u grupi biti još interesantnije gledati...

  • Redovan 17.11.2014.

    Ja ne znam zasto je meni toliko smijesno i cudno da je Cipar nekome zabio 5 komada hahahahahaha... Sta nije bilo nakon prijateljske utakmice Hrv i Cipra da su oni amateri itd???

  • dariozgd_1 17.11.2014.

    samo cvrsto.e iebem ti one "navijace"

Komentiraj...
Vidi sve komentare