To je to što me zanima!

Nosi mi se bijela boja: Ronaldo dobio limitiranu verziju kopački

Kopačke u čast pobjedniku Zlatne lopte 'Mercurial Superfly CR7 Victories' proizvest će u samo 777 para, a Ronaldo bi u njima mogao zaigrati već na klupskom SP-u u Japanu...
Vidi originalni članak

Cristiano Ronaldo nedavno je potpisao doživotni ugovor s Nikeom prema kojem će godišnje dobivati 24 milijuna eura ili 2739 eura po satu. Nakon što je osvojio četvrtu Zlatnu loptu, Nike je njemu u čast izbacio posebnu ograničenu verziju kopački tematiziranu upravo Zlatnom loptom i Ronaldovim pobjedama.

'Mercurial Superfly CR7 Victories' proizvest će u samo 777 para, a Ronaldo bi u njima mogao zaigrati već na Svjetskom klupskom prvenstvu u Japanu

Ronaldo je u svibnju podigao pehar Lige prvaka, a dva mjeseca kasnije u njegovim rukama bio je trofej europskog prvaka s Portugalom. Ronaldu je ovo šesta kalendarska godina koju će završiti s više od 50 golova.

Od ove godine France Football dodjeljuje Zlatnu loptu, a Fifa svoju nagradu za najboljeg igrača svijeta. Zlatna lopta se zapravo vratila korijenima jer je France Football ovu nagradu počeo dodjeljivati 1956. godine i samostalno ju je dodjeljivao sve do 2009. kad se udružio s Fifom. 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • It's kišing 13.12.2016.

    Izgledaju kao role...

  • nokia010 13.12.2016.

    Ronaldo je kralj! Vidi se da ima stila.

  • Joker123 13.12.2016.

    Prelipe su

Komentiraj...
Vidi sve komentare