To je to što me zanima!

Nova bomba iz Torina: Higuaín u Juventusu za 94,7 mil. eura!

U bitki za naslov najboljeg kluba u Europi ne biraju se sredstva. U Italiji je u subotu snažno odjeknula vijest kako je Gonzalo Higuaín potpisao za Juve za 94,7 milijuna eura
Vidi originalni članak

Juventus je sljedeće sezone spreman za napad na titulu europskog prvaka. Ako se to nije moglo reći nakon dolazaka Marija Lemine, Medhija Benatije, Miralema Pjanića, Danija Alvesa i Marka Pjace, onda će definitivno sliku promijeniti najnoviji transfer iz Torina.

Prema pisanju talijanskog Sky Sporta, "stara dama" zaključuje financijski vrlo izdašan posao s Napolijem oko transfera Argentinca Gonzala Higuaína (28), rekordera po broju golova u jednoj sezoni Serie A (prošle sezone utrpao ih je 35).

Odšteta za argentinskog reprezentativca iznosi vrtoglavih 94,7 milijuna eura, a Higuaín bi svaku od četiri sezone trebao zarađivati čak 7,5 milijuna eura. Napadač je navodno već obavio liječnički pregled u Madridu i samo se čeka službena potvrda.

Novac za realizaciju Higuaínova transfera u Torino bi trebao kapnuti iz Manchestera. "Crveni vragovi" spremni su za francuskog reprezentativca Paula Pogbu platiti ogromnih 120 milijuna eura, čime bi veznjak postao vlasnik najskupljeg transfera ikad.

Idi na 24sata

Komentari 119

  • Timmy Turner 23.07.2016.

    nije ovo konkurencija mandzi, neg njegov kraj u juventusu

  • Space Burek 23.07.2016.

    skuplji od suareza hahaha pa ovaj juve je puko

  • strmi007 23.07.2016.

    Pa to nisu istine

Komentiraj...
Vidi sve komentare