To je to što me zanima!

Nova borba kod Casillasovih: Sara se bori s rakom jajnika...

Prije nekoliko dana liječnici su tijekom pregleda pronašli maligni tumor na jajniku. Sve je u redu i nasreću pronašli smo ga na vrijeme, otkrila je Sara Carbonero (35)
Vidi originalni članak

Tri tjedna su prošla otkad je legendarni golman Iker Casillas pretrpio srčani udar, a sada je njegova žena Sara Carbonero šokirala javnost. Prelijepa Sara bori se s rakom jajnika...

Otkrila je to na društvenim mrežama:

- Još dok se nismo oporavili od prvog šoka, život nas je opet iznenadio. Ovaj put se radi o meni i o onoj riječi koju se i dalje mučim napisati - započela je šokirana 35-godišnjakinja.

- Prije nekoliko dana liječnici su tijekom pregleda pronašli maligni tumor na jajniku. Sve je u redu i nasreću pronašli smo ga na vrijeme, no i dalje imam nekoliko mjeseci borbe za vrijeme liječenja. Samouvjerena sam i smirena, vjerujem da će sve biti u redu. Put je težak, no imat će lijep kraj. Imam podršku obitelji, prijatelja i vrhunskog tima liječnika - zaključila je Sara.

Sara se dan prije objave bavila organiziranjem proslave rođendana za Ikera, a potom je šokirala javnost.

Casillas je prvog svibnja pretrpio srčani, a usprkos nagađanjima o mirovini, 17. svibnja odlučio je da od toga ipak nema ništa:

- Doći će dan kad ću se umiroviti, a tad ću vam javiti. Za sada se smirite. Imao sam pregled kod liječnika Felipea Maceda, sve je dobro! To su novosti koje sam htio podijeliti s vama. 

 

Idi na 24sata

Komentari 25

  • CarminaBurana 22.05.2019.

    cim si ti to objavila na drustvenim mrezama znaci ok je...da te zaista stisnulo ne bi ti ni pomislila da to objavis..srecom, rijesit ce se

  • sol 22.05.2019.

    I kaj sad? pa toga ima svaki dan na tone po svijetu,

  • blokirani_lovac 22.05.2019.

    I bogati plaču....

Komentiraj...
Vidi sve komentare