To je to što me zanima!

Nova brazilska superzvijezda potopila Škotsku u prijateljskoj

U 64 utakmice za Santos zabio je 27 golova i na ljeto sigurno ide u Europu. Cijenu si je Neymar (19) dodatno podignuo u nedjelju golovima Škotskoj na Emiratesu
Vidi originalni članak

Ima tek 19 godina, a vrijedi 18 milijuna eura. Manchester United, Chelsea, Inter, Real Madrid...samo su neki od europskih velikana koji se zanimaju za novu brazilsku superzvijezdu, Neymara. 

Mladi nogometaš na ljeto će sigurno napustiti Santos u kojem igra od 2009. u prvom sastavu. U 64 utakmice zabio je 27 golova i na ljeto sigurno ide u Europu.

Cijenu si je dodatno podignuo u nedjelju popodne s dva gola Škotskoj u prijateljskoj utakmici na Emiratesu. Prvi je zabio pred kraj poluvremena sjajnim i preciznim udarcem u malu mrežicu iskosa sa 10-ak metara. U 77. minuti je iznudio penal koji je potom i realizirao pred 40.000 tisuća gledatelja.

- Prvenstveno mi je čast i užitak što sam mogao odjenuti dres s brojem 11, kojeg je nekada nosio Romario, moj veliki idol i nogometaš kojeg najviše cijenim - rekao je Neymar.

Brazil s nestrpljem iščekuje Svjetsko prvenstvo u svojoj zemlji, a uz par poznatijih i iskusnijih igrača, Selecao će predvoditi i oni trenutno manje poznati koji su igrali danas. Sigurno niste čuli za Lucasa iz Sao Pauloa, Leandro Damiãa, Gansoa.. Njih je i legendarni Ronaldo 'okrunio' kao nasljednike.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Primera 27.03.2011.

    Ne treba ga dizat u nebesa da odma u prvoj sezoni ne prppadne kao nekoji.

  • DeDa_5 27.03.2011.

    "Sigurno niste čuli za Lucasa iz Sao Pauloa, Leandro Damiãa, Gansoa." tko imalo prati nogomet čuo je sigurno za njih

  • goks 27.03.2011.

    ne0----e halooo 2012 je Europsko prvenstvo. Pa nece valjda Brazil osvojit europsko prvenstvo? bas si biser.

Komentiraj...
Vidi sve komentare