To je to što me zanima!

Nova čistka u Dinamu: Svi odlaze, samo Drpić ostaje

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Dinamo je i s ovim kadrom u minusu od četiri-pet igrača, a ako odu neki koje braća Mamić više ne bi gledali u Dinamu, trebat će kupiti desetak novih
Vidi originalni članak

Trebamo se i brojčano osnažiti. Treba nam još pet igrača. Najmanje jedan u svakoj liniji, rekao je nedavno Branko Ivanković.
No ako bude kako želi Zdravko Mamić, trebat će Ivankoviću na zimu i desetak igrača. Dinamov trener traži još pet igrača ako nitko ne ode, a braća Mamić barem bi se petorice rado riješila. Tomo Šokota već dugo ima slobodne ruke da si pronađe novi klub. I Boška Balabana htjeli bi vidjeti u nekom drugom klubu. Iako su ga pompozno najavili, nije opravdao visoka očekivanja, a još manje visoku plaću (500.000 eura).
Slična je stvar i s Mirkom Hrgovićem, kojeg navijači vrijeđaju, a zbog njega i Mamića. Nisu mu oprostili što je u Dinamo doveo “hajdučko srce”. Ante Tomić vratio se iz Grčke, ali minutaža mu je minimalna, a za igrača od 25 godina bolje je da nađe klub u kojem će igrati jer se u Dinamu nije uspio izboriti za prvi sastav.
Rijetko viđeno netalentirani Brazilac Carlos odavno je odlaskom trebao osloboditi prostor za nekog mlađeg igrača. Zdravko Mamić nije oduševljen ni Igorom Bišćanom, koji se nije prometnuo u vođu, a upravo su ga zato doveli. No on će ostati, kao i Dino Drpić, koji može raditi što hoće, ali mjesto mu je “zacementirano”. No svi odlasci najviše ovise o dolascima. Nisu Mamići više zadovoljni ni Brankom Ivankovićem, ali teško da će ga promijeniti jer Zdravko sam sebe često pita: “A koga da dovedem?”.

PRVI NA UDARU MAMINJOVE METLE:
Tomo Šokota
Carlos Santos
Ante Tomić
Mirko Hrgović
Boško Balaban

Idi na 24sata

Komentari 19

  • plavocrni 11.11.2008.

    Shady,znas na kog sam mislio, za moralesa i ibaneza nemam prigovora,al odnosilo se na ove tulipane genijalce sammira i carlosa..nadam se da ce i etto bit ko prije..

  • Bole top 11.11.2008.

    a sta rec mamic je najjaci niko mu nis nemoze,boli njega ona stvar za sve,ali ovo da drpic ostaje lol,ma sve ih trba sterat u pm.,jedino sta valja je mandjukic,ibanez,lovren i kelava

  • Shady 11.11.2008.

    plavocrni.......ti južnoamerikanci drže dinamo na životu mislim na Moralesa(3. strijelca lige i najboljeg playmejkera lige, Ibanez za tog nemam riječi jednostavno briljira bori se ima šut........)

Komentiraj...
Vidi sve komentare