To je to što me zanima!

Nova fešta u Madridu: Ramos i Jese u zoru bježe od fotografa

Pepe je organizirao feštu povodom 32. rođendana. Paparazzi su saznali za mjesto. Ramos i Jese ostali su najdulje. U 4.42 sati pokušali su pobjeći od paparazza...
Vidi originalni članak

U Realu se još nije stišala bura oko Ronaldovog rođendana koji je Portugalac slavio nakon debakla na Vicente Calderonu, a zvijezde "kraljevskog kluba" ponovno su uhvaćene u provodu. I to u cik zore u jednom madridskom restoranu.

Portugalac Pepe je u četvrtak napravio feštu za 32. rođendan, feštu koja se malo odužila, a paparazzi su saznali za mjesto i namjestili kamere ispred madridskog restorana. Sergio Ramos i Jeseu snimljeni su kako u zoru odlaze iz restorana. Ramos i Jese saznali su da ih čekaju paparazzi pa su pokušali neprimjetno pobjeći.

Nije uspjela ni taktika pokrivanja kamere jaknom jednog od gosta Pepeove zabave. Ramos i Jese ubrzo su osvanuli na internetu. Ramos je ozlijeđen već neko vrijeme, dok Jese tu i tamo uđe umjesto Karima Benzeme. Jese je imao par sati sna prije jutarnjeg treninga. Carlo Ancelotti ne vidi ništa loše u tome.

- Zašto bi igrači tražili moju dozvolu da odu na večeru? Drago mi je da se druže, to ujedinjuje momčad. U petak su dobro odradili trening, a među njima i Jese. Tako da ne vidim problem što su otišli van i malo se zabavili - rekao je Ancelotti .

Modrić je bio do 1.50 sati

Na zabavi je bio i Luka Modrić. Španjolci pišu kako je hrvatski veznjak otišao u 1.50 zajedno s Marcelom. Casillas je izašao prije ponoći, Benzema u 0.35 sati.

Ronaldo je otišao sa zabave u 1.10, a James Rodriguez u 1.30. Najdulje je ostao dvojac Ramos-Jese, koji je izašao u 4.42 sati.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • 01.03.2015.

    ...nebres vjerovat...lik slavil rodjendan...strasno...neprihvatljivo za drustvo i okolinu u danasnjici...u ustavu zabraniti rodjendane nogometasima!!!...

  • slavonija 01.03.2015.

    Što su oni roboti,ili sasvim normalni ljudi koji se trebaju i zabaviti..Ova dvojica su ostali i pomogli očistiti stolove i pomesti...Pitanje je što paparazzi rade do tako kasno...tuku prekovremene na crnjaka ?

  • Ventusxs Ventus 28.02.2015.

    Maminjo je zakon. Sbaki igrač slabi 5 rođendana godišnje i na svakom derneku je i pola navijača.

Komentiraj...
Vidi sve komentare