To je to što me zanima!

Nova Interova desetka: Mateo kao Baggio, Ronaldo, Zlatan...

Legendarni dres s brojem deset u Interu su nosili Roberto Baggio, Lothar Matthäus, Dennis Bergkamp, Ronaldo, Zlatan Ibrahimović i Sneijder. Sad ga je dobio Kovačić
Vidi originalni članak

Bajdo Vukas i Baka Slišković u Hajduku, Dražan Jerković i Marko Mlinarić u Dinamu. Pele, Maradona, Del Piero, Ronaldinho, danas Leo Messi... Sve legendarne desetke. Taj broj oduvijek je bio poseban u nogometnom svijetu.

Desetku nije mogao nositi bilo tko. Ona je bila namijenjena fantazistu, razigravaču, zvijezdi ili igraču koji je na putu da postane prava nogometna zvijezda. Mateo Kovačić na travnjacima u Seriji A nosit će upravo taj broj.

Ovaj 18-godišnji klinac iz Dinama je prešao u milanski Inter. I odmah je dobio dres s brojem 10. Dres koji su nosile legende kluba kao što su Roberto Baggio, Lothar Matthäus, Dennis Bergkamp, Ronaldo, Zlatan Ibrahimović i Wesley Sneijder.

Sad je na mladom hrvatskom igraču da nastavi niz slavnih desetki u milanskom klubu. Može li to Kovačić? Ako se pita još jednu legendarnu desetku, Zvonimira Bobana, može. 

- Mateo je potpun igrač koji još ima nevjerojatan potencijal. Ima šansu biti bolji od mene - rekao je Zvone Boban u intervjuu za talijanski Sky.

Idi na 24sata

Komentari 124

  • ivan-os83 01.02.2013.

    koliko se sjecam ronaldo je nosio broj 9,a zbog toga je zamorano nosio 1+8 na dresu

  • StaBiSaSvijetomUpm 01.02.2013.

    zaboravili su napisati da je i Adriano nosi dres s brojem 10 <3 IMPERATORE <3

  • zokygal 01.02.2013.

    SVAKA ČAST MLADIĆU ŠTO SI PRISTAO NA TAJ VELIKI IZAZOV, TREBAĆE PUNO RADA I ODRICANJA DA USPIJEŠ U TOM KLUBU , OSOBNO MISLIM DA JE BILO BOLJE DA SE KRENE U MANJEM KLUBU I DA SE KROZ UTAKMICE DOKAŽE U TOM PRVENSTVU U KOJEM JE SADA, A SA DRUGE STRANE NEDOBIVA SE POZIV INTERA SVAKI DAN , I STVARNO MISLIM DA KOD NJEGA NIJE LOVA BILA ODABIR NEGO KLUB, LIGA I MOGUČNOST NAPREDOVANJA. A TA 1O JE MALO BREME NA TA JOŠ NEJAKA PLEĆA ALI I VELIKI IZAZOV DA SE JE OPRAVDA PRVO SEBI PA ONDA I DRUGIMA. MATEO ŽELIM TI SVU SREĆU I DA SE DOKAŽEŠ U ITALIJI

Komentiraj...
Vidi sve komentare