To je to što me zanima!

Nova nada: Ribery više ne bira, samo da nije Bayern

Francuski je nogometni reprezentativac Franck Ribery čvrsto odlučio da će do kraja prijelaznog roka promijeniti sadašnji klub Bayern München
Vidi originalni članak

Franck Ribery na sve načine pokušava naći izlaz iz Bayerna i čini se da je posljednjih dana posebno zapeo da napokon skine okove bavarskog diva. Francuz je već tjednima ozlijeđen i Van Gaal je zamolio francuskog izbornika da ga ne koristi u utakmici s Farskim Otocima. Raymond Domenech nije poslušao kolegu iz Bayerna i Riberyja je poslao u igru u 65. minuti. To se, naravno, nije svidjelo Nizozemcu i ionako zategnuti odnosi na relaciji trener - najveća zvijezda kluba, postali su još lošiji. Prema informacijama iz Francuske čini se kako Ribery više ne bira novu destinaciju. Ne tako davno želio je u Real, a sada je jedino važno da to nije Bayern. A zanimanja za njega sigurno ne manjka. Najozbiljniji su utrci već duže vrijeme, osim spomenutog Reala, Barcelona, Manchester United i Chelsea. Kako je Barca već kupila Ibrahimovića i potrošila milijune, a Real ni sam ne zna kud će sa svim tim zvijezdama, u igri ostaju velikani iz Premiershipa. Chelsea i United su bili tihi ovog ljeta i njihovi navijači još čekaju pravu zvijezdu koja će napraviti razliku i približiti njihovu momčad naslovu. A Franck Ribery to je. Ma koliko koštao. Jer, Sir Alex je shvatio da mu treba netko tko će ući u Ronaldove kopačke želi li napustiti 'crvene vragove' s novim naslovom, a Abramovič neće štedjeti bez obzira na recesiju i krizu koja je i njega zahvatila.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • appice 15.08.2009.

    Ma dosta mi je više tog nezahvalnog igrača, on je top klasa, ali nije Bayern neki deseti klub pa to je jedan od najsalvnijih klubova za koji su se nekad igrači morali itekako izboriti...Stvarno mi ga je dosta.

  • gazda099 15.08.2009.

    ovog jadnika treba na tribine poslat

  • tahuti 15.08.2009.

    tko če mu vjerovati nakon ovoga? ništa njemu u bayernu nije falilio,niti je klub bio loš na bilo koji način prema njemu ,da nije mogao pošteno odigrati još jednu godinu,i otići. nije u redu to što radi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare