To je to što me zanima!

Nova opća tučnjava košarkaša Partizana i Crvene zvezde...

U zadnjoj dionici susreta DeMarkus Nelson se u jednom trenutku Nikoli Milutinovu unio u lice, ovaj ga je primio za vrat, a onda je krenula opća tučnjava na parketu...
Vidi originalni članak

U prvoj utakmici finala srpske Superlige košarkaši Crvene zvezde u Pioniru su pobijedili Partizan 97-88, no rezultat je ono što će se najmanje pamtiti s ovog susreta.

Da će se dogoditi neželjene scene dalo se naslutiti već u trećoj četvrtini kada je pri vodstvu Crvene zvezde 61-53 trener Partizana Duško Vujošević nezadovoljan suđenjem povukao svoju momčad u svlačionicu. Nakon devet minuta pauze, točnije minutu prije nego bi igrači Partizana prekršili pravilnik, utakmica je nastavljena i Partizan je u zadnju četvrtinu ušao sa samo četiri koša zaostatka.

Međutim, u zadnjoj dionici susreta DeMarkus Nelson se u jednom trenutku Partizanovom Nikoli Milutinovu unio u lice, ovaj ga je primio za vrat, a onda je krenula opća tučnjava u kojoj su sudjelovali skoro svi koji su se našli na parketu i na klupi obiju momčadi. Sve se nekako smirilo, a susret su nastavila tri igrača Partizana i pet igrača Crvene zvezde. Srpski mediji pišu kako je njihova košarka i 'službeno dotaknula samo dno'.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • 15.06.2014.

    jajare

  • Hrvatina17 15.06.2014.

    Srbi .. .Ucinite nam svima uslugu i istupite iz svih sportova ;)

  • Bad Blue Boy 15.06.2014.

    sad kad se vise nemaju s kime tuć jer su ih svi isprasili poceli su se gazit izmedju sebe neka neka hihihiii!!!!!!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare