To je to što me zanima!

Nova pobjeda, ali i nova kazna: Hajduk opet najteže prošao

Osim Hajduka, što je već postala tradicija, kaznu je zbog propusta u organizaciji dobio i Varaždin. Zbog bakljade gostujućih navijača, ali HNS je 'zažmirio' na scene nakon utakmice kada je stotinjak navijača upalo u teren
Vidi originalni članak

Dva gola maestralnog Marka Livaje za pobjedu Hajduka, uvjerljiva Dinamova pobjeda te kiksevi Rijeke i Osijeka obilježili su treće kolo HNL-a. A kako to obično ide, na sredini tjedna stignu i 'čestitke' od strane Disciplinskog sudac Hrvatske Telekom Prve lige, Alana Klakočera.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zbog bakljade navijača na utakmici protiv Varaždina (2-0), Splićani su opet dobili najveću kaznu. 

- HNK Hajduk kažnjen je s 8.000 kuna zbog korištenja pirotehničkih sredstava (čl. 67. DP HNS-a) gostujućih navijača tijekom utakmice Varaždin - Hajduk. Ponašanje navijačke skupine Torcida: u 71. minuti zapaljeno 15 baklji. Nije bilo prekida igre.

Nova sezona, stari običaji. Hajduk je prošle sezone uplatio čak 900 tisuća kuna na ime kazni, što je uvjerljivo više nego svi ostali klubovi zajedno. Najveća kazna iznosila je ogromnih 100 tisuća kn nakon finala Kupa protiv Rijeke. 

Osim Hajduka, što je već postala tradicija, kaznu je zbog propusta u organizaciji dobio i Varaždin. Zbog bakljade gostujućih navijača, ali HNS je 'zažmirio' na scene nakon utakmice kada je stotinjak navijača upalo u teren. 

- NK Varaždin kažnjen je s 5.000 kuna zbog korištenja pirotehničkih sredstava (čl. 67. DP HNS-a) gostujućih navijača tijekom utakmice Varaždin - Hajduk.

Novčanik će morati isprazniti i bivši nogometaš Hajduka i Dinama, a danas pomoćni trener Šibenika. 

- Mirko Hrgović (Šibenik, pomoćni trener) kažnjen je s 5.000 kuna i dvjema utakmicama zabrane obnašanja dužnosti uslijed isključenja zbog vrijeđanja glavnog suca (čl. 53.b DP HNS-a) tijekom utakmice Šibenik - Lokomotiva.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • hmuhamedbu 04.08.2022.

    ma nije kriv hajduk,kriv je varaždin sto ih je uopće pustio na stadion

  • Ladi 1982 04.08.2022.

    Iživljavanje Klakočera nad našim najvećim klubom se nastavlja. Ali ničija nije gorila do zore, a to važi i za njega. HŽV

  • 04.08.2022.

    tooo bagro, brišite samo komentare....a onaj degenski izrod antitovar može pisati

Komentiraj...
Vidi sve komentare