To je to što me zanima!

Nova pobjeda Leverkusena, a Kai Havertz je opet strijelac...

Bayer Leverkusen je u četiri kola nastavka Bundeslige upisao tri pobjede i jedan poraz, te se privremeno probio na treće mjesto prvenstvene ljestvice
Vidi originalni članak

U prvoj utakmici 29. kola Bundeslige Bayer Leverkusen je u petak u gostima svladao Freiburg sa 1-0, a strijelac je ponovno bio 20-godišnji napadač Kai Havertz (54'), kojemu je to peti gol u četiri susreta nastavka prvenstva, koje je bilo dva mjeseca u prekidu zbog epidemije koronavirusa. 

POGLEDAJTE VIDEO: Vježbe u korona-dobu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bayer Leverkusen je u četiri kola nastavka Bundeslige upisao tri pobjede i jedan poraz, te se privremeno probio na treće mjesto prvenstvene ljestvice.

U subotu se sastaju Hertha - Augsburg, Mainz - Hoffenheim, Schalke - Werder, Wolfsburg - Eintracht Frankfurt, Bayern - Fortuna Dusseldorf, u nedjelju igraju Borussia Monchengladbach - Union Berlin i Paderborn - Borussia Dortmund, a kolo zaključuje dvoboj Kölna i Leipziga u ponedjeljak. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • atakona 29.05.2020.

    Nova pobjeda normalno sad kad je kvota 1.80, ista kao i protiv Wolfsburga, samo protiv njih nisu dobili jer mi je to bio zadnji par na kladionici.

  • 29.05.2020.

    Dečko ne staje, vrhunski talent

Komentiraj...
Vidi sve komentare