To je to što me zanima!

Svindal konačno slavio kod kuće: Ivici Kosteliću dva boda

Norveški skijaš Aksel Lund Svindal dočekao je dugo iščekivanu pobjedu u svojem Kvitfjellu slavivši u Super G-ju ispred Streitbergera i Heela. Ivica je završio 29.
Vidi originalni članak

Norveški skijaš Aksel Lund Svindal okitio se naslovom na domaćoj stazi u Kvitfjellu u disciplini superveleslaloma.

Svindal je svoju četvrtu ovosezonsku pobjedu u super G-ju, petu sveukupno, ostvario vremenom minute, 29 sekundi i 79 stotinki, što je bilo prebrzo za apsolutno sve skijaše. Najbliže mu je došao Austrijanac Georg Streitberger, koji je zaostao 52 stotinke.

Posljednje mjesto na pobjedničkom postolju zauzeo je Talijan Werner Heel s pet stotinki sporijim vremenom od drugoplasiranog Austrijanca.

Ivica Kostelić startao je kao 31., trenutno drži 29. mjesto poretka, a do kraja je na startu ostalo još 10-ak skijaša. Posljednji starta drugi Hrvat u današnjoj utrci - Max Ullrich.

Recimo i da je Svindal današnjom pobjedom došao na svega 29 bodova od vodećeg u ukupnom poretku Svjetskog kupa - Marcela Hirschera. Kostelić je i dalje peti.

Svjetski kup, super G u Kvitfjellu, skijaši, rezultati:

1. Aksel Lund Svindal (Nor) 1:29.79

2. Georg Streitberger (Aut) +0.52

3. Werner Heel (Ita) +0.57

4. Hannes Reichelt (Aut) +0.69

...

29. Ivica Kostelić (Hrv) +2.28

...

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Crna_1 05.03.2013.

    Svindal je odvozio savrseno, bacio se doslovno na glavu, isitina da je mogao i odletiti ali kad sam vidila da je prvi rekla sam nema sanse da ga itko dobije!!! Svaka cast malom ... dobar je !!!

  • vinko0110 03.03.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Mojre 03.03.2013.

    Dobro si to odradio Ivica:)

Komentiraj...
Vidi sve komentare