To je to što me zanima!

Nova promjena oko rasporeda 'vatrenih': Ne igraju u petak

Egipćani su odlučili da se polufinala igraju na različite dane pa će Hrvatska i Tunis na teren u subotu, a utakmica za treće mjesto igrat će se u istom terminu kad i finale, u utorak
Vidi originalni članak

Hrvatska i Tunis neće igrati prijateljsku utakmicu u Kairu u petak, već u subotu od 21 sat po srednjoeuropskom vremenu, objavio je Hrvatski nogometni savez u ponedjeljak, tik uoči okupljanja "vatrenih" u Zagrebu. Posljednja je to promjena oko turnira koji je prvotno bio zamišljen u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, ali je prošli tjedan otkazan pa premješten na sjever Afrike.

POGLEDAJTE VIDEO: Navijači 'vatrenih' diljem svijeta

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

"Vatreni" će tako imati dan više za pripremu polufinala koje se igra na na stadionu u vlasništvu egipatske vojske kapaciteta 2012. Koji je razlog promjene termina nije poznato, a termin prvog polufinala između Egipta i Novog Zelanda ostaje nepromijenjen, petak od 21 sat.

Zbog pomicanja polufinala došlo je do pomicanja utakmice za treće mjesto. Ona neće biti odigrana u ponedjeljak, nego u utorak, i to u istom terminu kad i finale. Za treće mjesto igra se na stadionu na kojem Hrvatska igra polufinale, dok se finale igra na renoviranom stadionu Cairo International kapaciteta 75.000 gledatelja. 

Reprezentacija će u Zagrebu odraditi tri treninga, a u Egipat putuje u četvrtak. Navijači koji su imali dogovoren let za utakmice u Emiratima mogu se javiti u savez i dobit će zamjenske za Egipat, uz opciju dolaska na jedan od treninga izabranika Zlatka Dalića.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • axl44 18.03.2024.

    Polufinale se igra na stadionu u vlasništvu vojske kapaciteta 2012?? Jbt, za to im i ne treba stadion, seosko igralište bez problema primi toliko ljudi 🤣🤣🤣🤣

  • zutizgzg 18.03.2024.

    skup veterana

Komentiraj...
Vidi sve komentare