To je to što me zanima!

SP u Katru najefikasniji je ikad! Sad Infantino želi nove reforme

Nedavno je, na nagovor Arsenea Wengera, iznio prijedlog o organiziranju svjetskog prvenstva svake dvije godine, no povukao ga je nakon što se Uefa žestoko usprotivila
Vidi originalni članak

U Katru su golmani su čak 172 puta vadili loptu iz svoje mreže, više nego ikad u povijesti. Igrači nisu došli na SP nakon duge i iscrpljujuće, već usred sezone. Kvaliteta nogometa tako je bila na izrazito visokoj razini.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Može se reći da je SP u Katru zadovoljio, barem sa sportske strane, pa je predsjednik Fife Gianni Infantino dobio još 'kredibiliteta' i prostora za promoviranje svojih i ideja svojih suradnika.

SRBIJA IMA DVOJICU Milan Borjan i Cristiano Ronaldo u najlošijoj momčadi Mundijala EMIR I INFANTINO REŽIRALI Je li Messi smio obući arapski ogrtač? Fifina pravila su jasna

Prvi čovjek krovne nogometne kuće, pišu engleski mediji, želi da se svjetsko prvenstvo organizira svake tri godine! Nedavno je, na nagovor Arsenea Wengera, iznio prijedlog o organiziranju svjetskog prvenstva svake dvije godine, no povukao ga je nakon što se Uefa žestoko usprotivila. Inače, promjena ritma organiziranje SP-a moguća je tek poslije Svjetskog prvenstva 2030.

Podsjetimo, Infantino neće imati konkurenciju na sljedećim izborima za predsjednika Fife budući da će biti jedini kandidat, pa je tako izvjesno da će i sljedeće tri godine biti prvi čovjek svjetskog nogometa.

"Ni jedan savez koji je član Fife nije podnio nikakvu drugu kandidaturu prije kongresa koji će se održati u Kigaliju 16. ožujka sljedeće godine", objavila je Fifa.

POGLEDAJTE VIDEO: SLAVUJ PERIŠIĆ ZAPJEVAO U SPLITU

Idi na 24sata

Komentari 2

  • danko1471991 20.12.2022.

    I treba, 4 godine je predugo...

  • potvrda za sve 20.12.2022.

    Mene zanima kolika je razlika u zaradi od medijskih prava od ostvarene i od moguće da je u finalu igrala Hrvatska i Maroko.

Komentiraj...
Vidi sve komentare