To je to što me zanima!

Nova 'senzacija' Španjolaca: 'Real ponudio Luku za Kanea'

Tottenham za Harryja Kanea traže 200 milijuna eura, a Real Madrid cijenu navodno namjerava smanjiti slanjem Modrića u London. No, piše Diario Gol, Tottenham je odbio tu ponudu
Vidi originalni članak

Španjolski Diario Gol, tabloid poznat po svojim 'ekskluzivama', pred utakmicu Tottenhama i Real Madrida objavio je 'senzacionalnu' vijest. Real Madrid želi Harryja Kanea i uz silne milijune Tottenhamu nudi - Luku Modrića.

Izvor im je, naravno, čovjek blizak čelnicima kluba, a informaciju su prenijeli i engleski te američki mediji. No, postoji i dodatak - Tottenham je odmah odbio ponudu

Za Kanea Spursi navodno traže 200 milijuna eura i nikakve zamjene igrača ne dolaze u obzir. Uz to, nedavno je i predsjednik Reala Florentino Perez rekao da 'kraljevski klub' nije zainteresiran za Kanea, no to ionako nitko ozbiljno ne shvaća s obzirom na povijest Realovih transfera i rekordne odštete koje su plaćali prijašnjih godina.

Modrića vide jednim od najboljih kandidata za razmjenu zbog njegovih godina (32), ali i ljubavi prema Tottenhamu iz kojeg je i došao u Real 2012. godine nakon što je na White Hart Laneu proveo četiri godine. Problem je za klub što Luka ima ugovor s Realom do 2020. godine i teško da bi prihvatio odlazak iz Madrida samo tako bez obzira koliko mu Tottenham bio drag.

S druge strane, Sports Illustrated tvrdi da su loši reztultati ove sezone potaknuli nemir u svlačionici europskog i španjolskog prvaka, a sve to dovest će, tvrde, do egzodusa igrača na kraju sezone.

Idi na 24sata

Komentari 84

  • uvijekspremni 01.11.2017.

    luki je najbolje da dođe u Šibenik, para ima koliko oče ostatak godina neka odigra blizu kuće i to je to.

  • deki87 01.11.2017.

    To je ono što je Realu nedostajalo. Pritisak na igrače, odstrel svih igrača, Ronalda, Modrića, Bejla, Krosa, Marsela, apsolutno svakog. Neka se dobro zamisle da li su to samo špekulacije ili prave namjere Pereza i ljudi koji sjede u upravnom odboru. To im definitivno treba, kao i pritisak na Zidana koji ih čuva kao da im je otac, a ne trener. Zašto bi bilo pogrešno ponekad osramotiti igrača ili igrače na konferenciji za tisak i dati im do znanja da griješe kao i svako drugi i da moraju popraviti stvari. Sve dok to ne uradi milijunaši će nastaviti po starom sramotiti i sebe i Real kao klub.

  • samo_pozitiva 01.11.2017.

    Ajde ne piši gluposti mramore!

Komentiraj...
Vidi sve komentare