To je to što me zanima!

Nova snimka Mamića u akciji: Ostavi se mojih kćeri i sina...

Još je jedna snimka potpuno 'poludjelog' Zdravka Mamića postavljana na You Tube. Divljački ispad na novinara s T-portala stvarno je mučno gledati...
Vidi originalni članak

Nakon što su se kamere ugasile Zdravko Mamić 'izronio' je u svom dosad 'najluđem' izdanju. Izvršni dopredsjednik Dinama ovaj je put, nakon što je dio energije izbacio neposredno po završetku Dinamove skupštine, vrijeđao novinara Boruta Šipsa još malo žešće. Maminjo je totalno izašao 'van sebe', izgubio se, vrištao, histerizirao, a sve je snimljeno za 'Studentski kadar'.

Jedna slučajno upaljena kamera i ostatak novinara svjedočili su da Mamić u zadnje vrijeme sve češće gubi kompas. 

Na neposredno pitanje novinara T-portala o sukobu interesa u kojem se nalazi zbog poslovanja s menadžerskom agencijom koju vodi njegov sin, Mamić ga je prokleo na ovaj Božić, te mu zaprijetio da će ga razbiti kao mačku. 

Nakon toga, susret gotovo na rubu fizičkog obračuna odvio se na kraju jednog hodnika u prostorijama Dinama. Mamić je tada 'puknutim' glasom vrištao na istog novinara da se 'ostavi njegovog sina i kćeri'.


Idi na 24sata

Komentari 318

  • drago - ante 29.12.2010.

    Jadan on, crknit će od droge.Ima li itko pametan u njegovu okruženju da ga uputi na liječenje.

  • SuzanaKralj 27.12.2010.

    taj čovjek je jedna obična sirovina,mislim da nema ijedan dan škole a nda ne pričam o bontonu,ovo je katastofa,sve je to odvratno...treba ih sve na psihijatriju

  • uzvišeni2 27.12.2010.

    ovaj mamić me iz dana u dan sve više nasmijaje ali kako se novinar skamenio ovaj se dere a jadan novinar

Komentiraj...
Vidi sve komentare