To je to što me zanima!

Nova sramota Intera: Parma je golčinom u rašlje srušila diva

Nakon svih silnih prilika Intera, povela je Parma! Federico Dimarco je primio jedno loptu u Interovoj polovici, poveo je i onda s 30 metara opalio snažno po golu i fantastično pogodio lijevi gornji kut
Vidi originalni članak

Novi kiks Intera u talijanskom prvenstvu! U utakmici četvrtog kola Serie A crno-plavi su izgubili kod kuće od povratnika u elitni rang, Parme 0:1. Jedini pogodak na utakmici bio je eurogol DiMarca u 79. minuti kad je Parmin branič s 30 metara zakucao loptu u rašlje.

>> VIDEO GOLA POGLEDAJTE OVDJE.

Šime Vrsaljko na kraju ipak nije bio u sastavu Luciana Spallettija, očito nije bio dovoljno spreman nakon ozljede. Ivan Perišić i Marcelo Brozović odigrali su 90 minuta. Potonji je dobio i žuti karton u 31. minuti zbog naguravanja.

Vrlo zapaženu partiju u redovima Intera odigrao je hrvatski reprezentativac Ivan Perišić koji je u igri bio svih 90 minuta. U nekoliko je navrata bio blizu pogotka, ali lopta nije htjela u gol.

Prvu je šansu složio u 17. minuti kad je primio odbijenu loptu na ivici kaznenog prostora i pokušao matirati Sepea, ali je njegov udarac otišao iznad gola.

Sljedeća njegova prilika došla je u 58. minuti kad je primio jednu loptu u 16 metara no njegov je pokušaj Parmin branič Dimarco izbio s gol-crte. A jako blizu pogotka hrvatski je krilni napadač bio i u 74. kad je pucao iskosa s lijeve strane, s jedno 5-6 metara, no i tu je Parmina obrana uspjela izbiti loptu u korner.

U 53. je Perišić bio u ulozi kreatora, odlično je pronašao Candrevu čiji je šut prohujao pored lijeve vratnice.

Inače, lijepu je šansu Inter imao i u 27. minuti, ali tada hrvatski nogometaši nisu bili u glavnim ulogama. Škriniar je pucao glavom nakon ubačaja iz kuta, a lopta je prošla tik uz desnu vratnicu.

I nakon svih tih silnih prilika Intera, povela je Parma! Federico Dimarco je primio jedno loptu u Interovoj polovici, poveo je i onda s 30 metara opalio snažno po golu i fantastično pogodio lijevi gornji kut. Handanović je loptu mogao samo ispratiti pogledom.

Na kraju je u 90. minuti Parma mogla i potvrditi pobjedu, ali je Handanović obranio pokušaj Gervinha.

Inter je očajnički pokušavao izjednačiti, no bez uspjeha.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • ukralo_pokralo 15.09.2018.

    Ove godine ce biti žestoka bitka između Intera i Rome za osvajanje kupa zlostavljanih papinih ministranata

  • whitest kid alive 15.09.2018.

    Nek je 90% ljudi govorilo kako ce inter ove sezone rasturit haha, oce kurac

  • potparol.fr 15.09.2018.

    Nesto je trulo u Interu...ocito boluju od iste bolesti kao njihovi gradski rivali. Postali su osrednji klubovi i za Seriu A.

Komentiraj...
Vidi sve komentare