To je to što me zanima!

Nova transfer bomba! Arturo Vidal sve dogovorio s Barcom

30 MILIJUNA EURA Nakon što je Kataloncima propao transfer Adriena Rabiota iz PSG-a, okrenuli su se Bayernu i dovode Vidala koji se ne uklapa u planove novog trenera Nike Kovača
Vidi originalni članak

Barcelona je vrlo blizu realizacije velikog ljetnog pojačanja. Na Nou Camp stiže Bayernov razarač Arturo Vidal (31)!

Čileanac je sve dogovorio s Kataloncima, preostalo je samo da klubovi dogovore iznos odštete. Prema zadnjim informacijama, to bi trebalo biti oko 30 milijuna eura za igrača koji je označen kao jedan od onih koji se ne uklapa u planove Nike Kovača.

Ernesto Valverde nije bio presretan kad je ostao bez Paulinha, igrača koji je bio toliko osporavan kad je stigao iz Kine, ali pokazao se kao sjajno pojačanje. No vratio se u Kinu, a Valverde je tražio upravu da mu dovedu nekog sličnog.

Nakon što je propao transfer Adriena Rabiota iz PSG-a, Barca se okrenula prema Njemačkoj i dovodi pravog kapitalca. Španjolci pišu kako bi sve vrlo brzo trebalo dobiti etiketu 'službeno', a Vidal iz Münchena preseliti u prijestolnicu Katalonije.
 

Idi na 24sata

Komentari 41

  • Blaugrana1984 04.08.2018.

    Suzdržati ću se komentara do 1.mjeseca uz uvjet da odigra dosta utakmica ali ne nužno kao starter...dobro će se uklopit jer ima dosta Južnoameričkih tipova u klubu ali morati će temperament smiriti ako hoće ostati duže od jedne sezone.

  • Denyy 03.08.2018.

    Prvo su maznuli Romu Malcolma ispred nosa, a sada će i Interu Vidala.. hahahha.. toliko o toj famoznoj talijanskoj ligi koji zadnjih dana dolaskom CR-a žele napuhati, a realnost je i dalje da će igrači radije u Španjolsku ligu nego u talijansku

  • sena2 03.08.2018.

    Neka odlazi,s njim si uvijek bio u riziku od crvenog..Dobar igrac ali jako nervozan i prgav kod negativnog rezultata

Komentiraj...
Vidi sve komentare