To je to što me zanima!

Nova transfer bomba HNL-a: Valerij Božinov stiže u Rijeku?

Božinov bi u portugalsku Albufeiru gdje se Rijeka nalazi na pripremama trebao stići oko 16 sati, a nakon toga ga čekaju rigorozni zdravstveni pregledi
Vidi originalni članak

Rijeka je ove sezone rasprodala gotovo čitavu momčad koja joj je osigurala povijesni naslov prvaka, polako su krenuli u rekonstrukciju, doveli su nekoliko novih igrača, a sada stiže vijest i o velikom pojačanju.

Naime, Novi list tvrdi da će za Rijeku potpisati Valerij Božinov! Bugarin čak nije ni prestar, ima 31-godinu, a u karijeri je zabijao golove u dresovima Fiorentine, Juventusa, Manchester Cityja, Parme, Sportinga...

Iskustva s ovih prostora već ima jer je od 2015. do 2017. godine nosio dres Partizana u kojemu je u 51 odigranoj utakmici postigao 23 gola. Od crno-bijelog dresa se oprostio pola sezone prije kraja ugovora, a srbijanski mediji su pisali da je Partizanu oprostio dugovanja te se odrekao plaće koju je trebao dobivati do kraja prošle sezone.

Bugarski sportal.bg piše da će 31-godišnji Božinov potpisati s Rijekom do kraja sezone, a ako u Rijeci budu zadovoljni, ponudit će mu novi ugovor.

Božinov bi u portugalsku Albufeiru gdje se Rijeka nalazi na pripremama trebao stići oko 16 sati, a nakon toga ga čekaju rigorozni zdravstveni pregledi. Ako sve prođe uspješno, potpisat će ugovor. Božinov je trenutačno slobodan igrač, bez kluba je od početka listopada i od tada se individualno pripremao u Beogradu. Transfermarkt ga procjenjuje na 350 tisuća eura.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • lovac22 26.01.2018.

    Tko je taj????nikad cuo za njega

  • Firefox_1 26.01.2018.

    Da transfer bomba, prije bih rekao transfer sprdnja...

  • It's kišing 25.01.2018.

    Ovaj je kao Freddy Adu..najjači talent ikada...ali samo talent

Komentiraj...
Vidi sve komentare