To je to što me zanima!

Pioniri Nove Vesi slavili 50-0: 'Ma nismo se htjeli iživljavati'

Pionire Omladinca iz Jurketinca u 2. nogometnoj ligi Zapad Varaždinske županije vršnjaci Nove Vesi "rastavili su na proste faktore" pobijedivši 50-0. Trener se pravda
Vidi originalni članak

Uvjerljive pobjede u sportu nisu rijetkost u mlađim kategorijama, ali kada jedna momčad zabije drugoj 50 golova i ne primi nijedan, i pritom se to dogodi u Hrvatskoj, onda je to priča za novinske stupce.

Pioniri Nove Vesi u utakmici 21. kola Druge lige Zapad Varaždinske županije svladali su Omladinac iz Jurketinca čak 50-0 u gostima, čime su nadmašili prethodni županijski rekord Fotexa (48-0) iz 2010.

Trener: Ma nisam im vikao da trpaju

- Osim što je moja ekipa ove sezone dominantna u ligi, domaći su bili sa samo sedam igrača u polju. To smo iskoristili i zabijali kao od šale. Moji igrači su mnogo toga i promašili pa je moglo biti i 60-0, no nismo ismijavali domaće nogometaše. Ni u jednom trenutku nisam povikao "trpaj" - iznenađujuće je ustvrdio Milivoj Kranjčić, trener pionira Nove Vesi, prenosi eVaraždin.hr.

U pobjedi koja po rezultatu više odgovara američkom nego europskom nogometu najbolji je bio Marsel Košić s 12 golova, Ervin Sokač zabio je deset, a Mislav Matečko "samo" devet golova.

- Vjerujem da će nekolicina igrača biti okosnica seniorske momčadi, no za mlade igrače moramo imati sluha. Sljedeće sezone većina igrača iz pionira preselit će u juniore pa s njima moramo kvalitetno raditi želimo li da u budućnosti konkuriraju za seniorski sastav - dodao je trener klinaca iz Nove Vesi.

Koliko su pioniri Nove Vesi dominantni, govori podatak da su vodeći na ljestvici 2. ŽNL Zapad s 52 boda od mogućih 54, a zabili su 224 gola ili 12,4 gola po utakmici u prosjeku.

Idi na 24sata

Komentari 63

  • MarselKošić 06.05.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • bolan 06.05.2015.

    Sramotno je uopće objaviti ovakvu vijest!!! Svaka čast treneru pobjedničke ekipe, koji je bio toliko "korektan" da je svojim dečkima dopustio takvo što. Sjećam se finala limača Dinama i Naftaš Ivanića u Kutini. Naftaš je do finala došao sa devet igrača (devet ih i igra). Igrač naftaša (rekli su da je i mlađi) ozlijedio se još u četvrtfinalu protiv Dubrave, ali je igrao cijelu polufinalnu utakmicu protiv Rijeke. No gležanj je tada odradio svoje. Liječnici Dinama su prije svega sanirali na najprofesionalniji način ozlijedu igraču naftaša, a zatim je n jihov trener finale igrao sa igračem manje kako bi sve bilo fer. naravno da pravila jasno kažu da ekipa dinama može igrati s 9 igrača, nije njihov problem što je Naftaš oslabljen, ali djeca su to i svaka čast dinamu!!!

  • prezervativ 06.05.2015.

    ne niste!

Komentiraj...
Vidi sve komentare