To je to što me zanima!

Novak izgubio meč u Australiji, domaći navijači mu skandirali

Đoković je u noći na ponedjeljak zaigrao u Australiji prvi put nakon gotovo dvije godine i izgubio u paru s Vasekom Pospisilom 2-1 od Tomislava Brkića i Gonzala Escobara s 4-6, 6-3, 10-5
Vidi originalni članak

Bilo je pitanje kako će australski navijači dočekati Novaka Đokovića nakon drame pri dolasku na Australian Open prošle godine, no prema svemu sudeći Srbinu više ništa ne zamjeraju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Đoković je u noći na ponedjeljak zaigrao u Australiji prvi put nakon gotovo dvije godine i izgubio u paru s Vasekom Pospisilom 2-1 od Tomislava Brkića i Gonzala Escobara s 4-6, 6-3, 10-5 na turniru u Adelaideu.

Za meč se tražila ulaznica više, a navijači su ga na meč dopratili, ali i ispratili skandiranjem njegova imena.

VIDEO Urnebesni Đoković slavio Novu u Australiji: Bubnjao po stolu pa bacao salvete po restoranu... IZBACILI GA IZ ZEMLJE Australci su prije godinu dana deportirali Đokovića, a sad se vratio: 'Bilo je to razočaranje'

Đoković sljedeći meč igra u singlu, a protivnik će mu biti Francuz Constant Lestienne, 65. tenisač svijeta.

Australian Open počinje 16. siječnja, a Novak će tamo tražiti jubilarni, 10. naslov te ukupno 22. "grand slam" čime bi se izjednačio na vrhu s Rafaelom Nadalom.
 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 04.01.2023.

    Pljeskali su mu Srbi iz Australije.

  • Joza Prezaduzeni 03.01.2023.

    Jedini Hrvat koji dobro zivi od reketa

  • roko2023 02.01.2023.

    Naravno da mu ne zamjeraju.....sada su najglasniji u osudama ravnozemljasa u Kini koji nedemokratski uvode nekakve karantene i testove na neku izmisljenu bolest.

Komentiraj...
Vidi sve komentare