To je to što me zanima!

Novak Đoković i Llodra prvi polufinalisti Marseillea

Poznata su prva dva sudionika polufinala na ATP turniru u Marseilleu. To su prvi nositelj, Srbin Novak Đoković, te Francuz Michael Llodra
Vidi originalni članak

Đoković je u četvrtfinalu svladao naturaliziranog Nijemca Mischu Zvereva 6-3, 6-3. Srpski je tenisač dobro servirao, ne dopustivši Zverevu niti jednu break loptu u meču, ali je bio jako dobar i na reternu, što je i sam konstatirao.
- Bio sam vrlo usredotočen od početka meča. Mischa me pokušao pritisnuti dolascima na mrežu, ali ja sam stvarno dobro reternirao, u tome je bio ključ ove pobjede - izjavio je Đoković.
Zanimljivo da je od trenutka kad je servirao za prvi set kod vodstva 5-3, pa do prednosti 2-0 u drugome setu, srpski tenisač osvojio 12 poena u nizu. U polufinalu ga očekuje pobjednik meča između 4. nositelja, Francuza Jo-Wilfrieda Tsonge, i Španjolca Feliciana Lopeza.
Plasman u polufinale izborio je i Francuz Michael Llodra, koji je sa 7-6(4), 7-6(3) pobijedio Rusa Mihaila Južnija. Mogao je Llodra i nešto lakše osigurati pobjedu, ali nije iskoristio servis za meč kod vodstva 5-4 u drugome setu. Llodrin protivnik u meču za finale bit će još jedan francuski tenisač, bolji iz dvoboja 2. nositelja Gillesa Simona i Juliena Benneteaua.

ATP Marseille, četvrtfinale:
Đoković (1) – Zverev 6-3, 6-3
Tsonga (4) – Lopez
Llodra – Južnij 7-6(4), 7-6(3)
Simon (2) - Benneteau

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare