To je to što me zanima!

Novak pljeskom ispratio Čilića nakon trilera u četvrtfinalu...

Marin Čilić izgubio je u polufinalu Mastersa u Parizu od Novaka Đokovića (6-4, 2-6, 3-6). Dobro je otvorio meč i osvojio prvi set, ali na kraju nije uspio doći do polufinala. Za svoju igru zaradio je i pljesak protivnika
Vidi originalni članak

Srpski tenisač Novak Đoković pljeskom je s terena ispratio našeg Marina Čilića nakon dva sata i dvanaest minuta borbe u četvrtfinalu pariškog Mastersa. Đoković je bio i odnio pobjedu, ali Marin se borio do samog kraja i pružio dobar otpor.

Prvi hrvatski reket dobro je otvorio meč i pobijedio u prvom setu rezultatom 6-4. U nastavku igre pao je u drugom setu. Dopustio Novaku dva breaka i izgubio 6-2 da bi u trećem setu prvi stigao do breaka kod 1-2, ali ga ekspresno izgubio za 2-2. Imao je Čilić novu break priliku koju nije iskoristio, već je srpski tenisač breakom stigao do 5:4,  a dobrim servisom do 6-4 i 16. pobjede protiv Marina.

Sada je pred Novakom polufinale protiv Rogera Federera, a pred Marinom su završni turnir najbolje osmorke u Londonu i finale Davis Cupa protiv Francuske koje se od 23. do 25. studenog igra u Lilleu.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 54

  • Dalmatinac92 03.11.2018.

    Đoković je hrvat a čilić bosanac

  • sjever i jug 03.11.2018.

    Nole 👑

  • nijetebriga 03.11.2018.

    Nakon dugo dugogooooooo vremena sam sinoc pratila mec Cilica i Novaka.. prvi set kao set je igrao da je bilo nevjerojatno kakvim potezima je matirao Djoleta (prvi naznaci nervoze kod Djoleta u prvom setu), ali jao, drugi set poslo po zlu, kao pocetnik .. Kod Marina UE vise kod treceg gema drugog seta nego u cijelom prvom setu.. slusam njem. komentatora sto govori, isto to sto sam nebrojeno puta ovdje napisala-na igra konstatno dobro.. U mecevima jedan set ok dva zaboravi..Kod Cilica nije sve kak treba.. Nek poslozi svoje lego kockice kao prvo trazi psihologa, a ne da mu je zena"psiholog"..Ako to do sinoc nije spoznao --onda nece ni u buducim mecevima nista bolje prolaziti sa protivnicima kao sto su..Kachanov- Delpo.Novak-Federer-Nadall. Pa njega Cilica bi Borna lakocom u dva seta sredio koliko je Marin los..najbolje ce mu biti da pauzira nekoliko mjeseci i poradi na sebi, London nek zaboravi..Il mu treba jos jedna blamaza.?.

Komentiraj...
Vidi sve komentare