To je to što me zanima!

Novak "u akciji": Stavio periku pa odglumio Mariju Šarapovu

Novak Đoković ponovno je u akciji. Srpski je tenisač napravio parodiju na reklamu ruske igračice Marije Šarapove za proizvođača reketa. Navukao je periku i krenuo...
Vidi originalni članak

Marija Šarapova snimila je novu reklamu za svog proizvođača reketa, što je jedva dočekao njezin veliki prijatelj Novak Đoković i dobro se našalio. Srbin je ponovno oponašao lijepu Ruskinju, kako na terenu tako i pred kamerama, noseći plavu periku. 

Šarapova nije štedjela pohvale na račun reketa, rekla je da njime igra mnogo bolje. Ipak, Novakova verzija njene reklame mnogo je zanimljivija. Đoković je fantastično “skinuo” Mariju, a na kraju je rekao:

- Osjećam se mnogo ljepšom na terenu. Kao prava žena! Sjajno!

Prvi tenisač svijeta na kraju nije mogao izdržati, pa se glasno nasmijao kad je završio oponašanje. Pitanje je tko će biti iduća Novakova “žrtva”.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • ecolozzi 20.08.2011.

    Pravi igrač nema se šta loše reć, da barem mi imamo jednog takvog kalibra.A valjda će se neko pojavit da i mi malo guštamo u dobrom tenisu.

  • Marko1_1 20.08.2011.

    nole nesto previse voli da se oblaci u zensko

  • dejana02 20.08.2011.

    Ljudi, skratite si muke. Procitajte naslov. Iz njega odmah vidite temu. Ako vam se ne svidja, ne otvarajte je i ne citajte. Pogotovo se nemojte muciti pisati komentar. Vrlo jednostavno. Ne mozete vi odlucivati o cemu ce pisati neki portal....

Komentiraj...
Vidi sve komentare