To je to što me zanima!

Novakov oproštaj od 'jedinice': Uvjerljivo je pobijedio Nadala

Đoković je tako obranio naslov u Pekingu, a ovo mu je bila 16. pobjeda nad Nadalom u dosadašnjih 38 međusobnih susreta. Od ponedjeljka Nadal je broj jedan
Vidi originalni članak

Činjenica da od ponedjeljka više neće biti prvi tenisač svijeta kao da je dodatno motivirala Novaka Đokovića, pa je u finalu Pekinga lakše od očekivanog pobijedio Rafu Nadala sa 6-3, 6-4 nakon sat i pol igre.

Đoković je tako obranio naslov u Pekingu, a ovo mu je bila 16. pobjeda nad Nadalom u dosadašnjih 38 međusobnih susreta.

Srpski tenisač je odlično krenuo u meč i iskoristio prvu priliku za break, te poveo 3-0. Nadal u prvom setu nije imao nikakvu priliku da oduzme servis Đokoviću, pa je još danas prvi tenisač svijeta dobio 6-3.

Jedan break bio je dovoljan Đokoviću i u drugom setu. Dogodilo se to u petom gemu drugog seta.

Iako je Đoković obranio naslov, od ponedjeljka će biti drugi igrač svijeta. 'Jedinicu' će preuzeti Rafael Nadal.

Sereni naslov protiv Janković

U ženskom finalu turnira u Pekingu Serena Williams je sa 6-2, 6-2 pobijedila Jelenu Janković. Najbolja tenisačica svijeta meč je kontrolirala od prvog do posljednjeg gema te potpuno zasluženo uzela naslov.

Del Potru naslov u Tokiju

Argentinac Juan Martin del Potro pobjedom protiv Milosa Raoinca sa 7-6, 7-5 osvojio je turnir u Tokiju. Del Potro je u prvom setu spasio tri break lopte, dok je u drugom iskoristio jednu od tri lopte za oduzimanje servisa i osvojio treći naslov ove godine.

Raonic uskratio Dodigu finale; Nadal je od ponedjeljka broj 1

Idi na 24sata

Komentari 117

  • rijeka36 07.10.2013.

    Ovaj Djole opet pobijedio Rafu, bas ima Sricu protivu Rafe ! ! Federer je Barba on je zrio za Mirovinu !

  • CTEBAH 07.10.2013.

    Zasto nadal nije pobjedio u Kini? Pa zato sto je zabranjen doping u toj zemlji-svidjalo se to nekome ili ne to je tako !!!

  • DraganRajic 07.10.2013.

    Novak je mnogo bolji momak od ovog Nadala, uprkos Rafinoj slatkorjecivosti i komplimentima, ponajvise u tom kako prihvata i poraz i pobjedu - Nadal ne moze skriti razocaranje, pa je skoro izbjegao Novakov zagrljaj na mrezi kad su se pozdravljali. No, tom svom fanatizmu i moze zahvaliti sve ovogodisnje rezultate.

Komentiraj...
Vidi sve komentare