To je to što me zanima!

Đokoviću umro djed, u suzama je prošao u četvrtfinale turnira

Tijekom posljednjeg treninga uoči meča, Novaku su na terenu priopćili tužnu vijest. Umro mu je djed. Novak se rasplakao, napustio zagrijavanje, ali ipak odlučio igrati
Vidi originalni članak

Novak Đoković u 16 sati izašao je na centralni teren ATP turnira u Monte Carlu. Dva i pol sata kasnije u suzama je proslavio pobjedu u osmini finala protiv Ukrajinca Aleksandra Dolgopolova (2-6, 6-1, 6-4). 

Samo dva sata prije meča Novaku su organizatori na zagrijavanju priopćili tužnu vijest da mu je umro djed Vladimir (83) s kojim je bio jako blizak. Saznavši za smrt djeda, Đoković se rasplakao i napustio zagrijavanje. Bilo je upitno hoće li nastupiti.

No srpski je tenisač ipak odlučio zaigrati. Nakon dva i pol sata igre pobijedio je Dolgopolova i emotivno to proslavio. Dok je spremao reket, plakao je. 

Novakov djed bio je bolestan duže vrijeme, a Đoković je za njega bio jako vezan. Odrastao je s njim u kući na Banjici prije no što je ušao u svijet tenisa. Posljednji turnir koji je Novak osvojio, ATP u Miamiju, posvetio je upravo svom djedu. 

ATP Monte Carlo, osmina finala:

Đoković - Dolgopolov 2-6, 6-1, 6-4

Idi na 24sata

Komentari 332

  • cicibanac 22.04.2012.

    bplje da je đokoviću umro djed, nego li da je djedu umro đoković ! a možda i griješim?

  • mesoterija_1 21.04.2012.

    na vrbe

  • pelinimed78 20.04.2012.

    đoković je car,bez obzira što je srbin,vjerujem da je i večina srba tako mislila o našem ivaniševiću,tenis je individualan sport i tu se najmanje te stvari gledaju,ja ću uvjek prije navijat za đokovića,nego neke poluprofiće poput dodiga,ljubičića i onog smješnog diva karlovića

Komentiraj...
Vidi sve komentare