To je to što me zanima!

Nove snimke sramote: Tukli su se čak i prometnim znakovima

U sukobima dvije navijačke frakcije navijača Dinama u Luksemburgu uhićeno je 20-ak huligana, a u javnost je sada izašla još jedna snimka krvavog nereda na ulicama
Vidi originalni članak

Dan prije utakmice Fole Esh i Dinama u Luksemburgu tamošnji su dobro upućeni mediji najavili mogući dolazak oko 200 nasilnih navijača zagrebačke momčadi. Prema njihovim podacima i policija je bila spremna na dolazak Bad Blue Boysa, no niti jedni ni drugi očito nisu očekivali ono što se u Luksemburgu dogodilo.

Dvije frakcije navijača Dinama međusobno su se sukobile, a policija je uhitila 20-ak najagresivnijih huligana. Mediji u Luksemburgu nakon nereda su se čudili divljaštvu kakvo u svojoj domovini nisu vidjeli još od 1983. i posjeta engleskih divljaka.

Divljanje hrvatskih navijača baš se 'zgodno' poklopilo s Uefinom kaznom HNS-u zbog sramote na Poljudu, a sada je u javnost izašla i nova snimka s ulica Luksemburga.

Video je snimljen iz autobusa, a vidi se kako su se navijači hrvatskog prvaka mlatili svime što im je došlo pod ruku. Gađali su se bakljama, prometnim znakovima , a onda su došle policijske snage očito nepripremljene za borbu s ovom vrstom navijača te su ih 'smirili' suzavcem. Situacija se ubrzo smirila i autobus je mogao nastaviti svojim putem. Navijači, ako ih se tako može nazvati, su produžili u pritvor.

Idi na 24sata

Komentari 139

  • bare000 25.07.2015.

    pa nije vidio sta pise na znaku jel je naočare zaboravio!!!

  • gljiva_1_1 25.07.2015.

    bože dragi,budala

  • ma ki ta 25.07.2015.

    Molim vas može li mi tko objasniti što se to dogada u Dinamu odnosno s BBB (nekakve frakcije izmedu ali želio bi znati točno hvala)???????

Komentiraj...
Vidi sve komentare