To je to što me zanima!

Novi 'bullhit': Opjevao veliku pobjedu te sprdao Engleze...

Bulić je ovaj put obradio Stingov evergreen 'Englishman in New York', samo što to u njegovoj verziji zvuči 'They made Englishmen going home', odnosno 'Oni su poslali Engleze kući'
Vidi originalni članak

Hrvatski radio voditelj i pjevač, Luka Bulić, snimio je novi 'bullhit', a tema je, naravno, bio nadrealni trijumf hrvatske reprezentacije nad engleskom u polufinalu Svjetskog prvenstva u Rusiji. 

Bulić je ovaj put obradio Stingov evergreen 'Englishman in New York', samo što to u njegovoj verziji zvuči 'They made Englishmen going home', odnosno 'Oni su poslali Engleze kući'.

I on se dotaknuo njihove arogancije, koja ih je naposlijetku koštala glave. Hrvatska će u nedjelju igrati finale, a Englezi će se morati zadovoljiti borbom za broncu s Belgijom u subotu.

POGLEDAJ NAVIJAČKI HIT: MOJA CROATIA

Sada napokon i ti možeš nositi majice iz najslušanijeg navijačkog spota "Moja Croatia". Od danas ih možeš kupiti na stranici ŽUTI KLIK.

Zgrabi svoju majicu što prije jer zalihe su ograničene!

Idi na 24sata

Komentari 9

  • DominikLivakovic1 12.07.2018.

    Its coming home! England football team is coming home!

  • marko086 12.07.2018.

    Aj prestanite reklamirat tu tetkicu,smiješan je jedino sam sebi.

  • Xyster 12.07.2018.

    Šteta što hrvatski novinari pokušavaju ukrasti ovu veliku pobjedu konstatnom pričom o Engleskoj i Englezi. Mi smo u finalu svjeskog prvenstva, a vi novinari vadite nakave Twitter i YouTube komentare nekakvih engleza. I to vam je udarna vijest. Jel itko izbrojio koliko je to hrvatskij novinara napisalo kako su englezi bahati, a u isto vrijem uzdigao vlasitu momčad? Nisam upoznao danas Hrvata koji misli da će mo izgubiti od Francuske, ili članak gdje stoji da će mo izgubiti od Francuske. To nije bahatost, to je vjere u sebe. Nogomet je o emocijima, i tako da umjesto da spadama druge, zašto ne uživati u trenutnuku. Ako Francuzi pobjede sigurno neće vaditi naša komentare i naše novinarske članke i prikazivati nas bahatima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare