To je to što me zanima!

Novi debakl Čilića: Imao dvije meč-lopte pa ispao od Jarryja

Najnoviji neuspjeh našeg najboljeg tenisača stigao je u Šangaju, gdje je branio polufinale od prošle godine. Nakon statusa slobodnog igrača u prvom kolu, ždrijeb mu je dodijelio Čileanca Nicholasa Jarryja...
Vidi originalni članak

Mjesec i pol ostalo je do finala Davis Cupa u Francuskoj, u kojem Hrvatska ima priliku drugi put u povijesti osvojili 'salataru'. Naša najveća uzdanica, Marin Čilić, nakon bolnog poraza od Sama Querreyja u Zadru, na azijskoj turneji doživio je još dva uzastopna, skoro jednako bolna poraza.

Najnoviji neuspjeh našeg najboljeg tenisača stigao je u Šangaju, gdje je branio polufinale od prošle godine. Nakon statusa slobodnog igrača u prvom kolu, ždrijeb mu je dodijelio Čileanca Nicholasa Jarryja. Po sličnoj špranci kao u zadnjim porazima, Marin je lagano dobio prvi set, a onda su krenuli problemi.

Prvu meč-loptu Marin je propustio kod 5-4 u drugom setu, na servis protivnika. Zatim je na svom servisu ispustio drugu šansu za završetak meča u tie-breaku. U trećem setu servirao je za meč, ali ni to nije bilo dovoljno. Doživio je i treći poraz u nizu sa 2-6, 7-6 i 7-5.

Problemi našeg najboljeg tenisača su očigledni, a vremena i turnira do kraja sezone više nema puno. Dodajmo i da je Borna Ćorić iskoristio već tradicionalnu lošu igru Nicka Kyrgiosa u Šangaju, kojeg je u prvom kolu izbacio američki kvalifikant Klahn.

Borna je bez problema u dva seta dobio Amerikanca. Bilo 6-4 i 6-2 za nešto više od sat vremena igre. U trećem kolu Ćorić ide na boljeg iz susreta Del Potro - Gasquet.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • metalhead_1 10.10.2018.

    jos mi nije jasno da je lik u top 10 pa na koju foru jbt

  • Dame Dolla 09.10.2018.

    Namjesta meceva, ogledni primjer. U 7 dana dva puta choke i propustene mec lopte, na Struffa prosli tjedan kvota 17 u jednom momentu, danas na Jarrya 28..

  • kajtistara 09.10.2018.

    E Mrnja panjino No. 1 on tour

Komentiraj...
Vidi sve komentare