To je to što me zanima!

Novi Dražen još se nije rodio, hoćemo li ikad dočekati novoga Luku? Hm, nisam baš siguran!

Košarkaškog Mozarta nema već gotovo 30 godina, a mi još čekamo 'novog Dražena'. A košarka nam pati. Tako i već sada s nestrpljenjem čekamo 'novoga Luku', hoćemo li ga i dočekati...
Vidi originalni članak

Hrvatska nogometna reprezentacija još jednom je na Svjetskom prvenstvu napravila nevjerojatan uspjeh. I dokazala kako su “vatreni” nogometna elita, kako se u hrvatski nogomet doista isplati (još više) ulagati. Hrvatski nogometaši najbolja su reklama Lijepe Naše diljem svijeta, nitko ni izbliza ne može na takav način privući pozornost brojnih medija, natjerati cijeli svijet da se divi Hrvatskoj. No jesmo li mi uopće svjesni ovakvih rezultata? I svega što su “vatreni” postigli u posljednje četiri godine?

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 3

  • DadoDavor 19.12.2022.

    Hrvati sve čekaju da im nešto padne sa neba... misle da im je sloboda pala sa neba pa tako misle da će pravda, bolji život i sve ostalo pasti sa neba... e ne ide to tako... treba malo zasukati rukave, radom, krvlju, suzama i znojem doći do rezultata. Ni Dražen Petrović nije lako došao do trona. Najlakše sjediti u toploj sobi, pisati svašta po internetu, onda otići do birtije i kladionice i nazad... i čekati da s svi problemi u ovoj državi riješe sami od sebe.

  • 19.12.2022.

    Pišete jel bu mo dočekali novog Luku pa na placu ima luka kolko hoćeš 🤣🤣🤣

  • 19.12.2022.

    Glavonje ponovo obećale stadion 2024 a kaj reći ko koga tu p..a fulali su za 2g sljedeće SP je 2026🖕🤘🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare