To je to što me zanima!

Novi dres, morski psi s Rujevice!

Procurio je 'mock up' dizajn novih dresova na društvenim mrežama, ali baš pravi original u fan shopu je pušten u subotu u 20 sati
Vidi originalni članak

Rijeka od 20 sati na Rujevici predstavlja novu momčad s pojačanjima, prvi put na svom će stadionu momčad izvesti novi, domaći stručni stožer (Dragan Tadić, Fausto Budicin i Radomir Đalović), a u Fan shopu na stadionu moći će se za 500 kupiti i novi dres u kojem će večeras prvi put istrčati pojačanja Mario Vrančić, Mateo Pavlović i Pablo Alvarez...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Otvorena je zapadna tribina, ulaz je besplatan, vrata stadiona otvaraju se od 20 sati, a na društvenim je mrežama osvanuo dizajn novih dresova. Radi se o 'mock up' verziji, dakle onoj koja nije konačna i pravi dresovi nisu identični, ali sličnost - postoji.

Prva garnitura je, naravno, bijela, a druga ovaj put: plava. Obje sa zlatnim dodacima i motivom klupske maskote: kako kažu na Kvarneru - 'pešekana', morskog psa.

Dresove je dizajnirao svjetski poznati riječki modni kreator Juraj Zigman, dresovi toliko lijepe da im je lako predvidjeti kako će: letjeti s polica.

Lagani 'teaser' novog dresa bile su 2-3 sekunde u onom klupskom videu najave potpisa nove riječke 'desetke', Alena Halilovića:

Poziv Armade

Najspektakularnija ljetna pojačanja Halilović, Mitrović i kompletna momčad 'bijelih' pozvali su navijače da večeras napune zapadnu tribinu Rujevice na kojoj će se sektor Z10 napuniti Arnada.

A iz KN Armada i sami su, oduševljeni Rijekom na riječki pogon, objavili poziv svim svojim članovima da dođu na stadion ističući kako žele da generalka s Koprom 'ne bude obična prijateljska utakmica već ona koja daje snagu, a na riječkim dečkima je da pokažu što mogu i žele kada im se pruži prilika' te kako je na navijačima 'da od prvog dana Rijeci budu vjetar u leđa, a ne teret zbog krivo dodane lopte ili jednog poraza'.

RUJEVICA, ULAZ BESPLATAN Rijeka predstavlja fantastična pojačanja i sjajne nove dresove

Armadin poziv prenosimo u cijelosti:

Kreće nam još jedna sezona s našom Rijekom, ovoga puta na - riječki pogon! 

Nakon teškog spusta na kraju prošle sezone, nakon još jednog "raspadanja" u prijelaznom roku, nakon što su se ispucali svi kritičari, ljubomorni i razočarani, kao i svake godine ostajemo samo MI i NAŠ KLUB, na početku još jednog puta SAMI PROTIV SVIH!

Nakon dugo godina na klupi gledamo domaće dečke koji će s dijelom riječke mladosti istrčati pred svoje navijače! Neki od mladih igrača debitirat će za prvu ekipu, a na nama je SVIMA da im budemo od prvog dana vjetar u leđa, a ne teret zbog krivo dodane lopte ili jednog poraza!

Vidjeli smo prošle godine koliko je pritisak s tribina nosio ekipu iznad njenih mogućnosti prema prvom mjestu.

U subotu je zadnja provjera Rijeke prije početka prvenstva i europskih utakmica, neka riječka ekipa osjeti što ih čeka kada krene bitka za bodove i europsku jesen. 

Pogotovo što Rijeku u prvenstvu na početku čekaju dva gostovanja na jugu Hrvatske pa neka na njih krenu s energijom koja dolazi s tribina.

Vidimo se u subotu i neka ne bude to obična prijateljska utakmica već ona koja daje snagu, a na riječkim dečkima je da pokažu što mogu i žele kada im se pruži prilika!

Navijački kop formiran će biti u sektoru Z10, ulaz na generalku je besplatan.

SVI SA RIJEKOM ZAJEDNO!

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Divlji labud 10.07.2022.

    Prekrasni dresevi pozz iz Zagreba....

  • sam protiv svih17 09.07.2022.

    Kupujem oba super bravo Rijeka bravo Zigman originalno

  • NindžaPijace 09.07.2022.

    Kič i treš. Najbolji su klasični jednobojni ili dvobojni dresovi, već je i križ malo previše a ovo šarenilo bože sačuvaj, ko da su dali Sari iz 1.b da nacrta dresove.

Komentiraj...
Vidi sve komentare