To je to što me zanima!

Novi hit Rudešove produkcije! Kamenar kroti lavove Dinama

Posljednja momčad HNL-a Rudeš možda i nema velike šanse protiv Dinama u nedjelju u međusobnom ogledu u Kranjčevićevoj, no u klubu barem ne nedostaje humora. Pogledajte video
Vidi originalni članak

Karlo Kamenar oblači dres Rudeša, uzima bič u ruku i, kroz kavez, izlazi na teren dok se u pozadini čuje rika lavova.

Novi je to video koji je osmislila studentica međunarodnog poslovanja Dora Lukenda za nogometaše Rudeša koji u nedjelju od 15 sati dočekuju vodeći Dinamo u 16. kolu HNL-a u Kranjčevićevoj.

"Hoćemo li ukrotiti zvijer?", stoji na najavnom plakatu utakmice na završetku videa.

Paralelno s ulaskom Španjolaca u klub, Rudeš je dobio i kreativan tim na webu i društvenim mrežama koji je u nekoliko navrata zanimljivim fotografijama i(li) videima najavljivao nadolazeće utakmice.

Osijeku su Rudešani tako poručili "Spavaš li mirno?", Lokomotivi "Došao je novi strojovođa u grad", Cibaliji "Kako mi sviramo, tako ćete plesati" uz pjesmu "Dođi u Vinkovce", a za Slaven Belupo, popularne "farmaceute", pronašli su formulu...

Društvo sa zagrebačkog zapada, iako je posljednje na ljestvici HNL-a, pravo je osvježenje u HNL-u.

- Razmišljali smo što napraviti, a da bude novo, nešto što još nije viđeno u HNL-u. Reakcije su sjajne, bilo bi nam žao da je drugačije jer smisao je dobro se zabaviti, a ne vrijeđati - rekla nam je Dora.

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • user_204031 23.11.2017.

    Kvaliteta produkcije videa na razini osmog osnovne ali pohvala za trud

Komentiraj...
Vidi sve komentare