To je to što me zanima!

Novi Hrvat prema NBA-u: Duje Dukan na probi u Sacramentu

Duje Dukan će danas odraditi trening sa Sacramento Kingsima, čiji je glavni operativac Vlade Divac. Prođe li, Dukan bi bio treći Hrvat u najjačoj ligi svijeta
Vidi originalni članak

Duje Dukan (23) našao se na širem popisu Velimira Perasovića i doći će na početak priprema uoči Eurobasketa u rujnu. No prije toga pokušat će se izboriti za NBA ugovor. 

Dukan će danas odraditi trening sa Sacramento Kingsima, čiji je glavni operativac Vlade Divac. Splićanin je cijelu sveučilišnu karijeru proveo u Wisconsinu, s kojim je ove sezone igrao finale NCAA lige i zabio pet poena u porazu 68-63 od Dukea.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • BOCWANA_1 21.06.2015.

    ccc .neznam sto dizete te mlade neobrijane i cvimbave tiće u nebesa i veselite se necem .saric.,hezonja., .onaj u efesu nemoze vise od 10,5 koseva dati k tome u finalu ih tuce neka pakrsrya. dok je ovaj u drugoj protiv barce dao. 3 put manje koseva. pa cu biti i zloban i realan i reci da je bljesnio prvu tekmu kao zvjezda bljeskalica...al najgore je od svega da kad se svi oni okupe u repzent. su ne.prepoznatljivi.. svima placam pice <~ ako taj hezonja [inace moj dobar prijatelj ] na basketu sad bude davao prosjek koseva 7,5 uklj.i produzetke . cisto sumnjam ..onda cete svi opalit po njima i rec aa vid ga !! nezna.nece.,..moj zlobni komentar je da nehvalite nekoga do nebesa tko je trenutno bio relativno dobar a isustva od prije govore sasvim deseto.. isto to vrijedi za 4, 5 kosarkasa u repki..

  • Ronaldinho2015 21.06.2015.

    Svaka čast i puno pozitive za našu košarku koja je u vrlo sporoj uzlaznoj putanji.Raduje me što ću iduće sezone pratiti i gledati više Hrvata u NBA u jer je stvarno zadovoljstvo gledati Rudeža i Bogdanovića.

  • White_ST 21.06.2015.

    Bogdanović, Rudež, Hezonja. To su već trojica, plus ako Duje upadne, on je četvrti Hrvat u NBA-u. A sve su veće vjerojatnosti da nakon ovog ljeta dolazi i Šarić kojeg Philadephia želi otkupiti. Znači PET naših igrača!

Komentiraj...
Vidi sve komentare