To je to što me zanima!

Novi Hrvat u Londonu: Pašalić potpisao ugovor s Chelseajem

Veznjak Hajduka Mario Pašalić (18) danas je prošao liječnički pregled na Stamford Bridgeu i potpisao ugovor s Chelseajem. Transfer je vrijedan 2,2 milijuna eura...
Vidi originalni članak

Nakon što je sinoć došlo do obrata oko transfera Marija Pašalića i odbijanja ponude Lazija, 18-godišnji veznjak Hajduka jutros je otputovao u London te je u večernjim satima potpisao za Chelsea.

U glavnom gradu Engleske danas ga je dočekao predsjednik Marin Brbić i zastupnik Ivica Lončar nakon čega je Pašalić prošao liječnički pregled i potpisao ugovor na Stamford Bridgeu. Uskoro bi trebala doći službena potvrda Chelseaja.

Transfer je vrijedan 2,2 milijuna eura, Pašaliću bi pripalo 250.000 eura godišnje kroz četiri godine ugovora. Do ljeta bi Pašalić trebao ostati u Hajduku pa bi ga vjerojatno Londončani poslali na posudbu kao što je to slučaj s Matejom Delačom i Stipom Pericom, koji su u Sarajevu, odnosno Bredi.

Idi na 24sata

Komentari 87

  • tuna90 31.01.2014.

    Smo da negdje dalje negrije klupu

  • šufnudl 31.01.2014.

    Admine, opet pitam. Zakaj mi je opet maknut jedan komentar?

  • lisabon 31.01.2014.

    Dali su Brbic i Vucevic putovali autom do Rima pa u London,a po uzoru na svoje djelatnike koji su kombijem putovali u Tursku?Dali su ,ako su isli avionom,prekrsili kodeks?Dali su spavali u Hotelima ili pansionima ili u "zimmer frei" zbog stednje i koliko su novaca potrosili?Tu ima materijala za tuzbu agenciji za zastitu trzisnog natjecanja,a bogami i za pravobranioca i soc.radnika.Naime nigdje ne pise da je potpisu nazocio socjalni radnik,a trebao bi.I nisam vido da se netko iz Nas Hajduk obratio centru za socjalnu skrb a po pitanju prodavanja dijece?Ima tu dosta propusta,pa da se vidi kako se decka iskoristilo kao stvar a ne zivo bice.Sramota.

Komentiraj...
Vidi sve komentare