To je to što me zanima!

Novi Hrvat u PSG-u? Zamjena za Kopljara bit će Stepančić

Pariški mediji pišu kako je PSG bacio oko na Luku Stepančića. Zagrebov desni vanjski bio bi zamjena za Marka Kopljara koji na kraju sezone odlazi u Barcelonu
Vidi originalni članak

Nisam još potpisao novi ugovor, odgodio sam odluku. Moram vidjeti kakve su ambicije kluba i tko će mi od igrača ostati u momčadi, rekao je Veselin Vujović nakon ispadanja iz Lige prvaka.

No, ako je vjerovati francuskim medijima, njegove ambicije mogle bi splasnuti već u prvim danima ljeta. Le Parisien piše kako je 'PSG bacio oko na Luku Stepančića'. Desni vanjski Zagreba igra sjajno ove sezone, pod palicom iskusnog Vujovića jako je napredovao i zainteresirao bogate europske klubove. 

Iako je već neko vrijeme poznato da se za Stepančića zanimaju brojni, sada se polako u javnost izlazi s imenima. Prvi je u redu prebogati PSG koji iduće sezone ide u lagani remont. Momčad će preuzeti Noka Serdarušić koji dovodi braću Karabatić, a u Barcelonu odlaze Hansen i Kopljar. U tom preslagivanju snaga Parižanima treba novi desni vanjski koji bi zamijenio Kopljara i bio pomoć Barachetu u natrpanoj sezoni. Izbor je, dakle, pao na sjajnog Stepančića. 

Luka je u aktualnoj sezoni drugi Zagrebov strijelac u Ligi prvaka s 49 golova, a u njegove kvalitete uvjerio se i PSG na vlastitoj koži. U Francuskoj im je zabio sedam, a u Zagrebu dva gola.

Iako je bio jedna od glavnih uzdanica Zagreba ove sezone, odlazak Luke ne bi bio nenadoknadiv za hrvatskog prvaka. Jer, u momčadi su još dva sjajna desna vanjska, Vuglač i Šebetić, koji samo čekaju pravu priliku. Čak je i Vujović nedavno rekao da bi za momčad, ali i igrače, bilo dobro da jedan od njih trojice napusti klub kako bi ostali mogli dobiti priliku pokazati što mogu.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • earn respect 22.04.2015.

    Kako igra stepančić trebao bi kopljar njemu bit zamjena a ne obrnuto...

  • Žuja_1 22.04.2015.

    Samo da se sve ne rasproda!

Komentiraj...
Vidi sve komentare