To je to što me zanima!

Novi igrači Sarić i Vuković se pridružili Hajduku na Kupresu

Momčad Hajduka odradila je prve treninge na Kupresu. S njima su bila i nova pojačanja, Ivan Vuković koji je stigao iz Budućnosti i Nikola Sarić iz Liverpoola
Vidi originalni članak

Hajduk se na Kupresu priprema za novu sezonu i borbu za naslov prvaka Hrvatske. S novim pojačanjima, među kojima su i Ivan Vuković i Nikola Sarić, nadaju se da će konačno srušiti Dinamo s vrha tablice.

Bivši kapetan podgoričke Budućnosti i napadač Liverpoola doputovali su tek sinoć u Kupres te su bili su pošteđeni jutarnjeg treninga. Ostalim su se igračima priključili tek na drugom treningu.

Vuković je cijeli trening odradio s ostatkom momčadi. Najbolji strijelac i igrač Crne Gore odradio je već dva tjedna priprema s bivši klubom te je odmah započeo rad s ostalim igračima Hajduka.

Sarić koji je tek stigao iz Liverpoola gdje je igrao za drugu momčad, nije se odmah priključio 'bilima'.

Igrače Hajduka kao i pristiglu dvojicu danas čeka prva pripremna utakmica s domaćinom u Tomislavgradu u 18 sati. Trener Balakov će za taj susret imati na raspolaganju 26 igrača i tri golmana.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • Superteška 22.06.2011.

    Šarić i ostali nisu nikakva pojačanja. Osrednji igrači koji se ne bi posebno isticali niti u Varteksu. Takvima noge klecaju kad igraju protiv Dinama. Jedino pojačanje je odlazak Buljata.

  • gogy_2 22.06.2011.

    kuzite vi ovh orcidas mamic je bezobraznik jer je kupio krstanovica i vidu jer ih je htio i hajduk pa de malo dodite sebi i ponudite igracima novce pa nemozete mesija dovesti za 300000 € i daqt mu placu od 100000€ de budite malo realnii

  • LuxityLukacevic 22.06.2011.

    Dinamo je tri svijetlosne milje ispred Hajduka....i što se tiče Uprave, trenera a o igračkom kadru da ne govorimo! Hajduk je samo ime, tradicija, povijest, inat...ali ništa više od toga

Komentiraj...
Vidi sve komentare