To je to što me zanima!

Novi izazov: Mario Ančić dobio je posao kao pravnik u NBA-u

Bivši Top 10 igrač svijeta Mario Ančić bit će jedini Hrvat u NBA ligi. No nije se okrenuo igranju košarke, već će raditi u pravnom odjelu centrale u New Yorku
Vidi originalni članak

Nakon nesretnog završetka teniske karijere Mario Ančić nije očajavao te je krenuo u nove izazove što mu se nakon završenog fakulteta isplatilo.

Nekoć u Top 10 tenisača svijeta Ančiću se posvećenost obrazovanju za vrijeme karijere vratilo pa je dobio priliku za novi početak u SAD-u gdje će raditi u pravnom odjelu centrale u NBA ligi! Mario se nakon prisilno završene sportske karijere uzrokovane mononukleozom, okrenuo studiju na sveučilištu Columbia na kojem je i magistrirao.

Odlučio je ostati u Americi te je među brojnim kandidatima za pravni posao u NBA-u u New Yorku izabran on i još jedan Amerikanac.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • KimYongSung 16.05.2013.

    Svaka čast legendo! Samo naprijed!

  • Dvajst4h 16.05.2013.

    "Novinaru" za informaciju Mario Ancic nije jedini zaposleni hrvat u NBA ligi koji trenutno obavlja neki posao. Mislim da bas u New York Knicksima radi jos jedan nas covjek (ne znam ime nazalost), a treba uzeti u obzir i skaute sa stalnim i vec dugim ugovorima poput Ivice Dukana (Bulls), Danka Cvjeticanina (Sixers) i ne znam da li jos netko drugi na nekim od nizih operativnih funkcija NBA lige. Eto cisto informacije radi, ali naravno sretno i Ancicu kojemu je dobitak tog radnog mjesta (ispred drugih kandidata) vjerovatno osigurala cinjenica da iza sebe ima uspjesnu sportsku karijeru na najvisem nivou doticnog sporta kojim se bavio. Ali to isto tako ne znaci da je dobio posao preko veze nego da su se amerikanci odlucili za njega jer znaju da kao vrhunski sportas sigurno ima visoku disciplinu i sustavnost u radu.

  • Fedal_1 15.05.2013.

    Najbolji nas tenisac :/ mnogo toga bi napravio da ga nije unistila bolest....! Mario Ancic i Robin Soderling 2 imena koja bi jako puno napravila u tenisu da ih nije bolest unistila! Sretno Mario! :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare